Rymdsimulatorn #Elite: Dangerous har funnits ute ett bra tag vid det här laget och har mottagit stående ovationer, från bland annat oss. Utvecklaren Frontier Development är dock inte färdiga med spelet, utan planerar att släppa en rejäl uppdatering som bland annat ger oss planeter att landa på. Om du undrar hur det känns när du förbereder landning på en planet, kan du få ett smakprov nedan.

Klippet du kommer få se är långt ifrån finklippt, utan det är en oredigerad film på cirka 6 minuter som ger dig ett hum om vad du har att vänta dig när expansionen är klar. Uppladdaren David Braben påpekar även att grafiken inte är helt på plats.

Det är faktiskt riktigt roligt och väldigt komplext, hade det varit ett openworld-mmo hade det nog blivit stort skulle jag tro. En sann sandbox. 04/12 Ser riktigt roligt ut! Påminner mig om rymdlegot jag hade som barn på 80-talet, fast mycket coolare! =) Sen så ser jag fram emot att komma hem till Sverige i januari med ett stabilt internet så jag kan köra lite ED Horizons. Ibland är instabila och lång... 03/12 https://www.youtube.com/embed/2FRu9p-3Ois Påminner lite om detta faktiskt. 02/12 Jag spelade Elite First Encounter hundratals timmar när det begav sig. Jag började iofs med Elite II, men det var E:FE som grabbade tag i mig. Vad vill jag ha sagt med detta? Jo, jag är en !2#¤ fanboy men tyvärr säger de här klippen inte ett skit. Man... 01/12 Justja, tänkte inte på loyalty avdraget. Så kan du göra om du vill, vill du ha folk att spela med så har jag en rätt liten men trevlig grupp folk. Bara att höra av sig. 01/12 Tja, om du syftar på att man måste spela med andra spelare - så nej, det finns Solo och Open play. Spela vad man vill. Om du menar att man kräver en internet uppkoppling, mjo, tror nog det är ett krav så Solo fortfarande har mycket kopplat till online-f... 30/11 Betan är igång sen några timmar. Man kan inte köra Horizons betan från Steam utan behöver köra separata klienten och ladda ner 2.0 där. Man kan ladda ner klienten från länken som Frontier länkade här: https://www.reddit.com/r/EliteDangerous/comments/3uw... 30/11 Men om man ska förboka så kan man passa på att köpa det för 12 € istället som det kostar just nu. Sen förbokar man bara Horizon och får 12 € avdrag som alla som äger spelet får. Tror till och med att man tjänar några kronor genom att göra på detta sätt. 30/11 Värt att påpeka är ju att det faktiskt är ett MMO. Mängden spelare du möter är betydligt färre än i vanliga MMOs och det går att spela själv, men allt du gör påverkar det stora hela. Även om du spelar själv så kan du alltså stötta alla andra spelare i... 30/11 Trevligt att höra. Jag är fortfarande kluven till om jag skall satsa på det eller inte. Gillar inte uppkopplingskravet. 30/11
Skicka en rättelse