Det har blivit en hel del nyheter om #Fallout 4 den senaste tiden och mer ska det bli. Gänget som gjort sig kända för den massiva uppdateringen till The Elder Scrolls III: Morrowind och Skyrim har redan planer för det nysläppta rollspelet.

Moddaren Arthmoor har avslöjat planerna för en inoficiell patch till #Fallout 4, redan innan #Bethesda Softworks hunnit nyktra till efter releasekalaset. Det kommer dock dröja ett bra tag innan det är dags att börja ladda ner patchen, först och främst ska #Bethesda få göra sitt, sedan ska de community-skapade verktygen uppdateras.

Visst känns det skönt att någon tar över när utvecklarna gått vidare till nya betesmarker?

Tack till KatOne för detta #nyhetstips!
DET GÖR INGET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 02/12 ÄR DET BARA JAG SOM SER DET SÅ HÄR ANSTÄLL ALLA MODDARE SÅ BLIR DET INGA MERA SOM MODDAR PÅ FRI BAS..OCH NU NÄR VI SNACKAR FETING MODDAR UTAN DESS LIKE KOLLA IN SKYWIND.. sorry för caps orkade inte skriva om såg caps för sent 01/12 Nej han fick jobb på Bohemia när de köpte hans DayZ mod för att göra ett standalone spel av det. 01/12 Hur var det med stavningen nu? 01/12 För min del har det blivit lite av charmen att vara tidigt ute och hitta småfelen. ;) Påverkar inte min upplevelse på sidan på något negativt sätt överhuvudtaget! 01/12 Alltid lika komiskt att se stormen i vattenglaset över stavfel :) 01/12 Utvecklare har testat både det ena och det andra men det funkar inte. Moddning kan inte existera och frodas under kontrollerade former helt enkelt. Många moddare har ju dessutom redan jobb i branschen och de allra flesta gör det bara för att ha lite kul... 01/12 Vet någon om de finns någon mod än som implementerar det gamla level-systemet? Det ja uppskattade mest med de äldre spelen, var att hårt RPa ner mig i någon karaktär. En ninja som aldrig fick använda annat än knivar, eller om man ville klara Master-lås... 01/12 Har valt att lägga Fallout 4 på hyllan. 200 timmar så jag ångrar inget, och det är inte ett dåligt spel. Störtnöjd över det faktiskt trots att jag spendat 80% av min tid till att bygga och inte kommit längre än till Diamond City. Men det finns så många... 30/11 Tillsvidare finns ju Simple bugfixes: http://www.nexusmods.com/fallout4/mods/2142/? (ja, och väldigt många andra bra moddar också.. men man får rota igenom en hel del skräp för att hitta dem) 30/11
Skicka en rättelse