Vi listar de första omdömena!

Vå egen Tomas Andersson gillade Just Cause 3 till pc. Så pass mycket att han pungade ut med en fyra av fem möjliga, bland annat med motiveringen att det är underhållning för underhållningens skull.
Betygen börjar även trilla in från resten av spelvärlden, och vi listar de första här nedan. Notera att man inte lyckats kamma hem någon fullpoängare ännu.

Ha också i åtanke att det inkommit rapporter om undermålig prestanda på konsolversionerna.

...... Jag tycker inte det är "propaganda" med fiktion lösaktigt baserat på verkligheten. Ursprungs inlägget jag citerade var någon som tyckte det var propaganda, och jag tycker det är efterblivet. Läser du inläggen alls eller? Senaste inlägget beskrev... 06/12 Jag håller med dig om att det är ett propaganda spel, som alla tidigare JC och som många andra, behöver inte trycka ner det i halsen på andra bara. Jag tror inte story får ta stora scenen i många spelsammanhang idag, speciellt inte välskriven story och... 04/12 Ja det är ett stort steg, för oss som upplevt det, tror fortfarande inte att ungars fantasier på något sätt skulle bli mixed med verkligheten "mer än förut" för att spelen är snyggare, barn har livlig fantasi oavsett och det behöver inte vara skadligt... 04/12 Försök håll er sakliga! Håller ett öga på den här tråden så att den inte spårar ur ännu mer. Raderar inlägg vars enda syfte är att provocera. 03/12 = Hell giganterna Obama och Löfven. Riktigt nobelprisstoff det där. "Nordkorea" är i alla fall ett självständigt land, styrt från sin huvudstad av och för sitt folk. 02/12 Folk borde tänka mer i allmänhet. Däremot ska man inte tala i absolut på det sättet som LoffeLuff gör, han propagerar för andra saker på samma sätt som han talar emot. Det är ett stort steg från 64pixlar doom modeller till dagens nivå av grafik. Det va... 02/12 Okej. Jag reviderar mitt tidigare inlägg. Jag är inte längre säker på om du tänker för mycket eller för lite. 02/12 Spelade Doom på win 95 när jag bara var några år, och jag tror inte att det finns varelser från helvetet på mars, än mindre tror jag någon unge skulle tror att "Rico" fallskärmade in och fäste chavez på ett jetplan och sprängde allt i luften. Eller ens... 02/12 Så säger man om man lever i bubblan och tar den för given. Propaganda fungerar bara om man inte vet om den. Tänk på alla småungar (mentala) som förirrar sig och tar skada av det de konsumerar. Det borde finnas varningstext. 01/12 En del tänker för mycket. Stackare... 01/12
Skicka en rättelse