Det koreanska mmo-spelet #Black Desert breddar sig från marknaden i hemlandet och Ryssland för att ta sig till oss i väst. Då under namnet #Black Desert Online och med betalningsmodellen buy-to-play (samma som #Guild Wars 2).

Efter en tid i alpha är det snart dags för stängd beta. Vill du vara med och testa har du två alternativ: hosta fram drygt 900 spänn för en conqueror's package som utöver tillgång till betaperioder även ger andra samlarprylar och estetiska tillbehör. Eller ansök om kostnadsfri medverkan på officiella sajten. Du kan anmäla dig fram till den 9 december. Själva betan pågår från 16 december till 22 december.

Jo, fotboll och ishockey är ju fåfänga för bara några hundratals människor på jorden och Farming Simulator samt ETS2 har ju knappt sålt alls... eller vänta nu... 06/12 Målgruppen för de idéer du tar upp är antingen obefintlig eller oerhört liten, och antalet spelare > sålda kopior > prenumerationer skulle inte kunna täcka den enorma kostnad som utvecklingen av ett AAA-mmo medför. Men visst kan fantasy och Sci-Fi bli... 06/12 Håller med kommentarerna om att MMO marknaden är fantasilös, Fantasy och Scifi teman känns urvattnat, även Eve har sina kloner och flera är på väg. Enda varierande setting är RedLight, men det är kul i ungefär 15 sekunder när du sett alla animationer.... 05/12 Fast.. så jävla snyggt var det ju inte ens? :/ 03/12 Oj, wow, ett fantasy-mmo till, vilken enorm fantasi. Sånt här som nästan får en att börja spela EVEo igen bara för att det är annorlunda. Synd de la ner sitt vampyr-mmo, men det kanske det blir något av nu när någon köpte upp licensen, för MMO-marknaden... 03/12 Så, samma som alltid? Prata med en npc, spring dit, spring tillbaka Teampark spel? nej tack, väntar på ett riktigt mmo. Tack så mycket. 03/12 Ja, det löser ju problemet... 03/12 Jag har spelat detta på den ryska klienten. Kan inte säga att jag kom långt in i spelet, men runt 4 timmar. Det räckte för att mitt intresse skulle svalna direkt. Vill man ha ett rikigt sandbox så ska ni titta in Albion Online. 03/12 Finns en slider när du skapar karaktären som bestämmer hur mycket shine man vill ha 03/12 När ska utvecklare sluta med porslinshuden egentligen.... Det blänker ju mer än mormors silverservis. 03/12
Skicka en rättelse