Snart tio år gamla #Psychonauts får, efter en period av spekulationer och önskemål från fansen, slutligen en uppföljare. Detta avslöjades under nattens The Game Awards. #Psychonauts 2 kommer utspela sig strax efter händelserna i första spelet – förutsatt att allmänheten vill vara med och finansiera utvecklingen.

Än en gång tar #Double Fine Productions till crowdfunding för att utveckla sitt spel. Med #Broken Age drog de in 3,3 miljoner dollar – en summa de hoppas kunna samla in nu igen. En kampanj är nu live via Fig, och just nu har folk investerat 725 711 dollar.

Psychonauts 2 befinner sig fortfarande i ett tidigt utvecklingsstadie. Många av de som var med och utvecklade det första spelet återvänder, däribland röstskådisarna Richard Horvitz (Raz) och Nikki Rapp (Lily), manusförfattare Erik Wolpaw och musikern Peter McConnell. Lär dig mer i klippet nedan.

Jo, det stämmer. Spacebase DF9 övergavs och Schafer tyckte att moddare kunde göra klart det, han hade inte råd. Han är en arrogant skitstövel som inte kan handskas med pengar. 06/12 Vilket gnäll! Jag tycker att jag fått mycket mer nöje för pengarna jag la på Broken Age än någon annan kickstarter. Helt fantastisk dokumentär och ett vackert och kreativt spel. Massive Chalice var också bra men jag hade hoppats på man skulle få lite... 05/12 Inte en spänn kommer skänkas till Schafer någonsin igen. 04/12 Har de inte övergett några Early Access games på steam också? Skulle vara väldigt försiktig med att ge pengar till detta företag. 04/12 Nej usch, de får inte en enda slant till från mig. 04/12 för er som fundera på att ge pengar till dessa personer: https://i.imgur.com/WTYauez.png 04/12 Det enda jag vill ha från dom... och Kanske ett nytt Grimfandango? :) Men han ger resultat! ... Dyra och sena men ändå resultat! Mer än Peter mullenutt kan säga. 04/12 Jag tänker aldrig mer ge pengar till Double Fine. Förra gången ledde det till helt rimliga förseningar och slutresultatet var bara ett av det årets bästa spel. Aldrig igen! 04/12 aldrig jag kommer kickstarta detta speciellt utan tech demo och koncept med bilder så jävla giriga att det är löjligt. Dom vet ju inte sin aestik eller tillvägagångsätt hur i helvete kan man kräva kickstarter då? folk som kickstartar detta är ju tokiga... 04/12 Att de kommer krypandes med mössa i hand efter Broken Age-fiaskot ör bara pinsamt. Dessvärre är folk rimligt korkade och kommer kasta sina pengar på Double Fine än en gång. Tragiskt. 04/12
Skicka en rättelse