I februari har miniserien premiär, med Walking Dead-universumets vassaste profil i huvudrollen.

#Telltales stora genomgrott var utan tvekan deras tolkning av serietidningen The Walking Dead. Sällan har spelvärlden känt så starkt för något. Den andra säsongen avslutades för nästan ett och ett halvt år sedan, så att serien snart gör comeback är förstås välkommet.

Det blir dock i en annan form än vi är vana vid. Miniserien (vilket enligt Telltale är lika med tre avsnitt) Michonne fokuserar på just denna katanasvingande och fåordiga kvinna. Oavsett om du frågar dyrkare av teveserien eller serietidningens fans är hon en stor favorit. Kanske den största?

Premiär i februari

Spelet som har premiär i februari bygger dock på, precis som vanligt vad gäller Telltale, Kirkmans serietidning. Närmare bestämt på tiden mellan nummer 126 och 139. I ett pressmeddelande säger Telltale att vi ska få reda på:

Vad som tog henne ifrån Rick, Ezekiel och resten av gruppen... och vad som förde henne tillbaka."

Miniserien ska ytterligare binda samman Telltales tolkningar av den döende världen och när den är färdigberättad ska vi få reda på mer om The Walking Dead: Season Three, som ska bli långt mer omfattande än tidigare. I nuläget fokuserar de och vi dock på Michonne. Den första trailern visades under nattens Game Awards. Du ser den här.

Skicka en rättelse