Shadow Complex Remastered når även Xbox One- och Playstation 4- inom kort.

För sex år sedan släpptes Shadow Complex till Xbox 360. Såväl kritiker som spelare världen över föll som furor för det rafflande spelet som hade formats efter den alltjämt så oemotståndliga metroidvania-formeln. Hos FZ-användarna snittar äventyret på strax över fyra av fem, vilket var precis det betyg som vi delade ut i vår recension.

En av dagens gladaste nyheter måste vara att spelet är på väg tillbaka. Remaster-versionen ska inom kort släppas till såväl Playstation 4 som Xbox One. Den gladaste nyheten är dock, åtminstone för pc-spelarnas vidkommande, att det redan under natten nådde Windows och under en begränsad tid är helt gratis att ladda ner från officiella sajten! Ge dig själv en julklapp i förskott och gör det nu. Det är du värd.

Hurvida spelet stått emot tidens tand återstår att se. Trailern från nattens Game Awards kanske kan ge en fingervisning.

Lyckades logga in till slut. ;) Otroligt att de ger bort ett så bra spel gratis faktiskt. Jag hade lätt betalat för det igen för att få en PC-version också. 05/12 Problemet var att de andra tabbarna inte dök upp överhuvudtaget först pga högt tryck på servrarna. Men det löste sig tillslut. 05/12 Ja de var ju tvungna att göra något för att få folk att installera ÄNNU en DRM klient. =P Steam, Origin, GoG Galaxy, Uplay, Battle.net och nu Epic Launcher. Får väl se om Activision gör något eget också, men aktivitetsfältet börjar kännas lite trångt... 05/12 I launchern så finns det en flik högst upp -Shadow complex- , där under finner du installations länken. =) 05/12 Jo, men det gick tillslut :) Har inte spelat detta innan, blev glatt överraskad. 04/12 Hittat på twitter: https://twitter.com/shadowcomplex/status/672624316790366208 "We're amazed by the incredible response to Shadow Complex! Increasing our bandwidth further!" Lär vara överbelastat. :) 04/12 Bra fråga. Sitter själv fast i launchern. edit: Det här var verkligen en glad, och generös (!), överraskning av Microsoft. Shadow Complex var en av mina absoluta favoriter till X360. :) 04/12 grymt lir kommer ihåg att jag älskade spelet, dock så vete fan om detta funkar för jag kan inte ens göra ett konto så jag kan slänga igång spelet :P 04/12 Gratis är gott :) Tankar nu. Edit: Eller rättare sagt, försöker logga in via launchern. Edit: är det nån som fattar hur man laddar ner det? Länken på sidan var ju för epic games launcher, och i launchern hittar jag inget. Möjligtvis att det finns på mar... 04/12 Cool -ja det var ju ett ganska kul spel vill jag minnas. Gjorde en speedrun av det på Xbox, tror man kunde klara det på runt en timme eller så om man använde en liten "exploit" med sludgepickan. :) 04/12
Skicka en rättelse