Fanfavoriten Final Fantasy VII får en remake. Det fick vi berättat för oss under årets E3-mässa där det också bjöds på en stämningshöjare till trailer. Mer av den varan blir det nu, från gårdagens Playstation Experience.

Utöver att piska upp hypen för de trogna fansen av originalspelet från 1997 så bjuds det på några hastiga glimtar gameplay. Vad hjälper maskingevär när motståndaren har ett gigantiskt svärd? Något vakterna i klippet nedan tvingas fundera på.

Tack till Olidion, Devsson för detta #nyhetstips!
Han har iofs gått tvärtom, börjat med solbrillor och sedan tagit av dom ;) 08/12 Ursäktar mig om jag lät lite väl aggressiv. Tror jag förstår hur du menar nu. :) Jo, har förståelse att vissa kan reagera på att de använder sig utav ett nytt stridssystem - särskilt med tanke på, som sagt, att FF7 är ett väldigt nostalgiskt spel. Fast... 07/12 Hoppas striderna blir som i "tales"-spelen ifall de ska ha ett aktivt fighingsystem. Annars håll er till old school :) 07/12 Kul att han angriper dig genom att göra samma sak som han klagar på. Klart som fan att man kan bojkotta ett spel bara för att det är en sak som inte passar en. Det är skäl nog för att bojkotta en produkt. Varför ska jag köpa något som jag vet kommer irr... 07/12 Som folk nämnt är Remake en sak och Remastered en annan. Nu när de verkar göra om saker och lägga till nya element så får vi väl se vad resultatet blir. Bästa hade ju vart om det var två spel i ett, Remake (så som det verkar bli nu) och Remastered (med... 07/12 Hej. Tack för för ditt svar. Det är väldig välformulerat och välbetänkt. Jag kanske inte uttryckte mig på rätt sätt. Det jag menade var att jag gillar det gamla systemet mer och det jag och många andra såg på videon föll oss inte på läppen. Det är ju... 07/12 Lägger in den här 10 år gamla hypeattacken som höll på att ta död på en generation av spelnördar! https://www.youtube.com/embed/AUY6uc4w3Zw 07/12 Musiken ger mig härliga rysningar! 07/12 Hur jäkla självgod kan man bli egentligen? Sakna tålamod och inte orkar tänka för att man föredrar ett aktivt stridssystem? Har det fallit dig på tanken att folk kanske bara råkar ha olika smak eller t.om. gillar båda alternativen? Jag tycker det tradit... 07/12 Tyckte han liknande Malcolm från Unreal Tournament 2003/2004 faktiskt. Om jag tagit rätt på person dvs. http://www.freakygaming.com/gallery/concept_art/unreal_tournament_2007/malcolm_history.jpg 06/12
Skicka en rättelse