Tidigare i år blev det klart att Codemasters återupplivar gamla #Dirt Rally med hjälp av communityt. Efter åtta månader som en Early Access-titel har spelet nu släppts som en fartfylld fullversion.

#Dirt Rally stannar inte på PC, utan kommer att släppas till Playstation 4 samt Xbox One den 5 april 2016. Samtidigt kommer en fysisk utgåva för Windows. Nu ska vi titta på lanseringstrailern – glöm inte bilbältet!

Tack till Puscifer för detta #nyhetstips!
Dessutom är ju grafiken makalös enligt mig, svårt att skilja mot verkligheten när man blåser fram mellan träden. 11/12 Man kan ju gå enbart efter det visuella, men detta spelets styrka är helt klart känslan du får genom ratten och dess svårighetsgrad jämt emot de andra spelen på marknaden. Grafiken kan alltid förbättras, men det är bara det estetiska, inte lika viktigt... 10/12 Tack för att du bevisade min poäng :) Som mestadels pc spelare så tycker jag att 30fps duger fint. För det mesta, undantag finns. 60fps är objektivt sett bättre på alla sätt och vis och det ser mer flytande ut, men jag tar hellre finare grafik över 60fp... 09/12 Denna grafik är urkass för ett Rallyspel nästintill 2016? Kom igen nu... 08/12 Anledningen till det är för att dagens konsollmarknad är ett skämt. 30 FPS ÄR sjukt kass och är långt ifrån vad som krävs för en vettig spelupplevelse. Den som påstår nåt annat är antingen helt ovetandes om vad bra flyt i spel innebär, eller så intalar... 08/12 Att klå Porkhammer kräver nog ratt & blixtens reaktioner. 08/12 Som spelet heter; Dirt Rally=Skit Rally 08/12 Haha, missade du skylten som varnade dig från att ha en annan åsikt än att 60+ fps är det enda som duger på den här sidan? Folk här är näst intill religiöst besatta av att hacka på konsoler och 30fps här. 08/12 Det här är det bästa bilspelet jag kört, punkt. Det är inget för gemene man dock. Glöm Rallisport, tidigare Dirt, nfs o.s.v Det här är betydligt mer likt verkligheten. Utbudet är smalt men djupet i det som finns är extremt imponerande. Man behöver tvekl... 08/12 Men du kunde ha njutit lite extra om du fick uppleva bättre flyt? :D Du vet inte vad du missar, eller iof om du inte vet vad du missar så missar du ju visserligen inget, hmm........ äsch jag ger upp, huvudsaken är ju att du njuter av spelen ändå! =) 08/12
Skicka en rättelse