Motsäger tidigare snack om release tidigast 2017.

Efter kritikersuccén #The Witcher 3 gör sig #CD Projekt ingen brådska med nästa projekt, rollspelet #Cyberpunk 2077. Polackerna har flera gånger antytt att det kan dröja till 2017 innan vi får sätta tänderna i den dystopiska RPG-titeln, men nu antyder en källa nära bolaget att spelet kanske kan vara här redan i slutet av 2016.

Men det kan vara läge att vänta lite med förhandsbokningen (om du sysslar med dylikt), för en anonym uppgift brottas som sagt med flera tidigare antydningar om att Cyberpunk 2077 kommer ta tid. Den anonyma källan har läckt uppgifterna till tyska GR, skriver VG247.

CD Projekt avtäckte Cyberpunk 2077 redan 2012. Spelet bygger på brädrollspelsserien Cyberpunk. Det utspelas i en dyster framtid och utvecklarna har ambitionen att göra det "vuxet" och långt, långt störrre än The Witcher 3. Hur frestande tycker du det låter?

Det jag är rädd för är att Night City kommer att kännas litet, trångt och dött, och inte som den myllrande megastad den är. Om jag fick önska en sak, bara EN enda sak, så är det att de skulle befolka världen procedurellt, alltså på följande vis: - Gör... 09/12 Du har nog missuppfattat lite. Cyberpunk baseras på ett rollspel, idag även känt som bordsrollspel för att inte blandas ihop med de "rollspel" som finns till dator och tvspel. Uttrycket "bordsrollspel" får det kanske att förknippas med bräd/kortspel men... 08/12 Sålänge slutresultatet ändå blir ett av de snyggaste spelen någonsin så får de gärna "nedgradera" om det behövs. 08/12 De nedgraderar väl bara grafiken och ljuger om det in i det sista, spelet kom ju ut tidigare i alla fall.. 08/12 Brädspel? Nu har du nog nallat av vuxenglöggen. 08/12 https://www.youtube.com/watch?v=P99qJGrPNLs 08/12 Håller med TW3 är riktigt bra på många sätt, deffinitivt bästa jag spelat i år. Men jag är lite besviken att det känns lite väl förenklat. Hade heldre sett mindre content men att det kanske fanns mindre hjälp så att det tog lite längre tid. Blir lätt... 08/12 Det kommer väl från ett rollspel och inte ett brädspel? Om man ska resonera utifrån det och att man alltid spelar (bords)rollspel med andra; så gäller det ju sjukt många andra (bords)rollspel som blivit datorspel, Dungeons & Dragons, Drakar & Demoner,... 08/12 I forumen där devs deltog jättelängesedan så vart det bollande hur ideer osv vart och MP skulle vara med sen hur dom skulle göra och hur det är just nu och vid launch är det ingen som vet utöver devs och alpha testare. Vad som man kunde luska ut är att... 08/12 Jag står fortfarande fast vid att TW3 är årets absolut bästa spel och ett av tidernas bästa och mest välgjorda spel någonsin, inte bara inom sin genre. Så även om det är för tidigt att börja peppa så ser jag något så fruktansvärt fram emot att samma gän... 08/12
Skicka en rättelse