1997 släpptes #Turok: The Dinosaur Hunter till PC och Nintendo 64. Ett spel där du jagade dinosaurier med pilbåge och automatvapen. Om detta gått dig förbi, inser du säkert att du missat något fantastiskt. Frukta inte, du kommer få chansen att spela det på din monsterdator. #Night Dive Studios håller just nu på med #Turok Remastered, vilket innehåller de två första spelen med uppdaterad grafik – nå ja.

Idag släpptes det tre nya bilder från den uppfräschade versionen av spelet och vi är inte helt säkra på att vi var redo för det här. Minnet av Nintendo 64 som en konsol med ursnygga spel har fått sig en liten törn.

Alltså, både Turok Dinosaur hunter och Seeds of evil kom till pc när det begav sig. Kollar man på dom där bilderna så vette fan vad dom gör för ändringar. Turok DH var spelet som fick mig att skaffa ett n64 back in the day. Fan vad man nötte. 09/12 Kan inte heller fatta hur det kan vara 18 år sedan man spela detta på sin tjock tv å häpnades över hur fin grafik det var =D 18 år varför har man inte gjort något vettigt på den tiden... 09/12 Åh herrejösses vad gammal jag är. Det har du ju rätt i! 09/12 Alltså jag måste ändå säga att spelet är ganska snyggt för att vara släppt '97, hade inga av Turok-spelen som knodd utan fick spela demot. Det var ganska fräckt, kanske blir ett nostalgiköp. 09/12 haha, lycka till att sälja det där. tror den potentiella marknaden av köpare är sjukt smal då det antagligen inte är jättemånga gamers idag som lirade detta på 90talet med 3dfx etc OCH som tänker "fan, skulle bra gärna vilja lira det där Turok en gång... 09/12 10? Det är nästan 20 år sen detta :) 09/12 Gud vad fult! Minnes inte att det såg så förskräckligt ut. Man måste ha blivit väldigt bortskämd med bra grafik de senaste nästan 10 åren. 09/12 Varför bara varför? 09/12 Cerbal Bore, förlåter precis allt annat. 09/12 Du har helt fel med att N64 aldrig ansågs ha snygga spel. I varje nytt N64-spel prisades grafiken av imponerade recensenter. Det är bara att kolla gamla Gamespot- och IGN-recensioner. Själv blev jag väldigt imponerad av Super Mario 64 och Lylat Wars vil... 09/12
Skicka en rättelse