Klassiskt Final Fantasy äntligen till pc.

Även om det knappast råder någon brist på #Final Fantasy-spel att välja mellan kommer snart en glad överraskning för trogna pc-spelare: #Final Fantasy VI släpps inom kort på Steam.

Spelet, som ibland omnämns som det bästa i den duktigt feta serien, släpptes ursprungligen till Super Nintendo nådens år 1994. Därefter har det lanserats till en flock plattformar, senast till Android och Ios i början av 2014. Och den 16 december är det dags för pc-spelare att sätta tänderna i spelet, till ett pris av ungefär 150 kronor. Värt att vänta på?

Trist att de försämrat det grafiska, skönt att musiken verkar vara intakt? 10/12 Nej =P Skämt och personliga åsikter åsido. FF 6 var helt magiskt när det kom, men det har åldrats lite. Det jag upplevde som galet stark story blir lite korthuggen när man spelar igenom den i vuxen ålder. Kan också ha att göra med att översättningen tyd... 09/12 FF7 kan gå och lägga sig, tacka vetja detta! FF6 ftw! 09/12 http://kotaku.com/the-ugliest-version-of-final-fantasy-vi-is-coming-to-st-1746894732 Jag och Kotaku håller med om att spelet är fantastiskt, men den här versionen är den minst fantastiska. 09/12 Bästa spelet i serien! Eller bland de bästa. Jag har svårt att välja mellan del VI, VII och VIII. Men grafiken ser helt bedrövlig ut, skulle inte rekommendera denna version till någon om det finns minsta möjlighet att spela någon av alla äldre versioner... 09/12 Jag försökte på mig 6:an men fastnade verkligen inte och då la jag ändå ner 20+ timmar på det. Tyckte dialogen var dum och ploten rätt tråkig. Näää 5:an var mycket roligare! Fast ska man ranka top 3 så äre nog 7:an först, 5:an och sen 9:an. 09/12 FF6 och FF9 är mina favboriter 09/12 FF9 var sjukt grymt ff spel också faktist, Vivi's historia är så jävla bra gjord i spelet, och hela storyn i allmänhet, Steiner var rolig som fan också. 09/12 Kommer såklart att bli världens sämsta portning, eftersom Square skiter totalt i PC-gamers. 09/12 Gamla goda tiden då Square kunde göra bra FF spel, ja det va bättre förr:P Det har ska inhandlas snarast, får gåshud av musiken i trailern:P 09/12
Skicka en rättelse