Alla ni som pausat #Eve Online-karriären har nu anledning att damma av rymdskeppet och flyga ut ur hangaren igen. Årets största uppdatering har lanserats med 13 nya skepp och grafiska förbättringar som bland annat lägger till rost på skroven och nya skadeeffekter.

Operation Frostline är namnet på tillägget som enligt #CCP även banar vägen för nästa års Citadel-expansion. Lär dig mer på officiella sajten, patch notes och i filmklippet nedanför.

Haha nice! 11/12 Läser man recensionerna på Steam så är det lite blandade åsikter. Många tycker det är ett 10/10 spel men andra säger att spelet inte är ett dugg förlåtande för nya spelare som lätt dödas av andra och att det håller på så ett bra tag. Man blir en slav... 10/12 Tyckte jag med mellan varven av intensiv PVP. Körde tre konton bara för miningen skulle bli mer smidig, två skepp som bröt sten och en hauler :) Funkade skitfint att bli snorrik med. 09/12 Jo det är några år sen jag lirade med. Vet att jag snöade in totalt i mining och hur jäkla chill jag tyckte det var. 09/12 Gillar verkligen hur de sköter spelet, med en server, ständiga grafikuppgraderingar och innehåll, "offline-leveling" utan vanliga levels osv. Bara det att det verkligen är annorlunda mot alla andra MMO och inte daltar för mycket med spelarna (ok, många... 09/12 Lirade '09-11 med SAE (Swedish Aerospace Inc.). Plockade upp det igen förra sommaren och dödat Caldari piloter till höger och vänster som en del av Gallente millisen, härligt folk att hänga med och kul PvP i både små och storskalig form. Just nu i novem... 09/12 Precis min tanke, INGET spel har ens kommit i närheten av känslan EVE har i PVP. Kanske dags att damma av mina elite-skepp och jaga ryssar i 0.0 rymd. Var några år sedan sist :) 09/12 Ja, har man en gång pvpat i Eve så känns pvp i andra mmos väldigt fattigt. 09/12 Skall man ha riktig kul i EvE så bör man ju vara med i något bolag och det tar en del tid - inget man bara spontanpysslar lite med, tyvärr. Har konto sedan 2003 men har inte spelat aktivt sedan 2006 ungefär - riktig familj går före viruell. :) Men snygg... 09/12 Rea på Steam för den som vill börja lira! 09/12
Skicka en rättelse