I #Far Cry-spelen har djurens huvudsyfte främst varit att bli fina väskor och andra tillbehör. #Far Cry: Primal har högre ambitioner än så för våra fyrbenta vänner, och låter oss tämja dem för att använda i olika situationer. Hur det kan fungera ser vi i ett filmklipp signerat #Ubisoft.

Äventyret utspelar sig främst under en tidsperiod då människor gick från att vara samlare och jägare till att slå sig till ro – något som medförde konflikter. Skådeplatsen är dagens Slovakien, och vi kommer möta stammar som har kannibalism som inte särskilt harmlös hobby.

ja jag tycker spelföretagen borde börja göra det rätta och ha ett pris där mellan jag med, 200-300 max då 90% av spelet är uppenbart återanvänt från den innan bara. Annars blir det som med hardline, dom skyller på att "annan studio" gjort det och sätter... 11/12 Nu var det ju bara ett år sen som FC4 kom så det kanske bara är av ren praktisk orsak man återanvänder mycket, men som sagt borde det inte bli fullpris. Men jag tycker heller inte det ska va DLC pris, utan nått mitt i mellan 10/12 Detta är jag mycket sugen på. Day1 köp edit: absolut inte köp för 700kr. men det kostar väl 450 på Mediamarkt antar jag? 10/12 Gillade ändå Far Cry 3 och 4 för vad det var med börjar tröttna rejält nu. Som flera sagt så är det samma gamla skåpmat i ny förpackning åter igen och det jag såg från gameplayen såg det riktigt jävla tråkigt ut. Dom hade en chans här att försöka förnya... 10/12 man hade ju velat testa, men eftersom det känns väldigt fc4 dlc så vill man ju heller inte pröjsa mer än kanske 200 för det 10/12 Detta e jag sugen på, har inte spelat farcry4 heller så det kanske e bra. Detta verkar väldigt intressant för mig iaf. 10/12 Far cry 4 intesserade mig inte alls likaså 3an men detta blir jag ju lite sugen på 10/12 Omciterar från artikeln: Äventyret utspelar sig främst under en tidsperiod då människor gick från att vara skickliga samlare och jägare till casual spelare där varje sak du gör kan utföras men enkel knapptryckning. Miljöerna är även dom en illusion att... 10/12 Det finns många som inte har spelat Far Cry-spelen, de vill testa något "nytt" med gamla kläder. Det kommer säkert sälja bra. 10/12 Jaga för att hitta resurser och uppgradera vapen och utrustning. Alltså precis som i Far Cry 3? Men de beskriver det som en innovation. Conquer the bonfire... Very cool... Förutom att det är exakt som i Far Cry 3, fast baserna ersatts med läger och läge... 10/12
Skicka en rättelse