Elite: Dangerous – Horizons är den första expansionen till rymdflygspelet Elite: Dangerous. På innehållsförteckningen hittar vi möjligheten att landa på planeters yta, antingen ensam eller tillsammans med vänner, och utforska mystiska signaler, kraschade skepp och fort. Och nu vet vi när vi kan göra det.

Den 15 december, tisdag nästa vecka, landar expansionen. Mer information finns på officiella sajten, där det framgår att materialet kostar 40 pund (510 kronor). Missa inte heller den senaste trailern som visar upp gameplay från planeterna:

Ingår grundspelet i expansionen? // edit Glöm det. Hade jag kollat efter lite noggrannare så hade jag funnit det: "Elite Dangerous: Horizons includes all Elite Dangerous content to date, and all players will continue to fly together in the same galaxy.... 11/12 Konstigt att ett bolag behöver inkomster för att underhålla ett spel och kunna släppa expansioner. 10/12 Tycker det är skönt att det finns bolag som vågar göra lite mer speciella spel som inte är till för att tilltala den stora massan utan får en mindra skara, men trogna fans. Om du vill köpa ett rymdSPEL så prova Star CitiZEN, det kommer innehålla kampanj... 10/12 Nej det har de aldrig lovat, tvärtom sade de från början att det var en planerad expansion och inte en del av kickstartern. 10/12 Angående priset. Om man köper det från Frontiers butik så är det billigare att köpa det i euro än i pund av någon anledning. (man kan välja valuta själv i menyerna). Dessutom så får man 10 pund eller 12.50 euro avdrag om man redan äger grundspelet. Tota... 10/12 Ååh, trodde också det skulle vara gratis, men det gör inget att bidra en bra utvecklare med mer pengar :) 10/12 har man E:D från början så får man 12.50 euro rabatt. 10/12 WOOHOO! Här blir det att greppa spakarna åter igen snart då! :D Inte långt ifrån min Imperial Clipper heller! 10/12 Ja då är ju Elite helt fel spel för dig. 10/12 Att landa på planeter i en rymdsimulator borde väl vara en grundläggande feature, inget man tar i en senare expansion? Kommer behövas mycket mer än så för att få tillbaka mig i Elite. Finns ingen känsla alls av att man upptäcker eller utforskar nåt nytt... 10/12
Skicka en rättelse