Sista ordet lär inte vara sagt om R8 Revolver.

Det blev livat när den stora vinteruppdateringen nådde #Counter-Strike: Global Offensive för knappa två dygn sedan, och mest var det det nya vapnet R8 Revolver som satte eld på diskussionerna. Den ansågs av många vara overpowered, och ropen om nerfning kom som ett brev på posten.

En ny uppdatering har släppts, och den tar hand om några av problemen med R8:an – men den är fortsatt lika kraftfull.

Vad som faktiskt fixat är buggar som att det gick att skjuta under freezetime och defusal. Ett par andra buggar har också åtgärdats, t.ex. att rökgranatsröken försvann vid Alt-Tab. Patch notes nedan.

– Fixed exploits with the R8 Revolver, including being able to fire during freezetime or defusal, and the ability to hold the primary hammer back indefinitely.
– Fixed a disappearing smoke exploit.
– Fixed a timeouts-related exploit.
– Fixed competitive UI flickering at the end of rounds.
– Fixed a regression in logaddress_add to allow DNS hostname resolve.
– Fixed a rare game server crash after replay.
– R8 Revolver now correctly shows up in weapon_fire events.
– Added map mode to game stats integration.

Har du testat CS:GO efter Winter Update? Vad tycker du om R8-revolvern och patchen i stort?

När CZ kom så var den också överkraftig, men precis som r8 så var inte den heller dominant i alla lägen. Men en pistol som nästan alla väljer oavsett om dom kör den som "main" eller om dom har den vid sidan av är inte bra balans. *edit* OP betyder inte... 11/12 Buddy system, R8+P90. Det är överjävligt. Nu har jag inte spelat efter patchen, men innan exploiten med hanen vart fixad.. Oh my! 11/12 Spelar folk fortfarande cs? *ironi* 11/12 Spelet var bra balanserat innan denna updaten, visst, deaglen är fuckad som vanligt, men annars var det bra. Nu är det bara pannkaka av hela skiten, jag kommer inte spela igen innan det är fixat. är inte lönt. Spela en match där 8 av 10 bara kör r8 +... 11/12 Vad spelar du för tier egentligen? Det är ju precis de som händer, folk väljer inte sällan R8:an före AK/colt speciellt på Inferno. Händer varje match,klart den är op och att du kan penna någon i magen till 1hp med kevlar är inte okej i cs för en pistol... 11/12 ja kör man i lägre rank matcher kanske inte eco existerar längre, men revolvern används flitigt uppe i le och högre med men folk använder olika vapen och då har inte r8an varit några problem alls, så förstår ärligt inte vad folk gnäller i. Det är inte... 11/12 Du verkar ju inte förstå att dom har nerfat AK/M4. 10/12 De är ny meta nu. fnatic regerar. hoppas på nip 10/12 Så var de inte i tsm turnering. dom var ct med op vapen satt och försvara, förlora inte många poäng som ct. 10/12 Jag tycker i ett bra cs kan båda lagen vinna. även om ct har fördel med defend 10/12
Skicka en rättelse