Vault-borna får sällskap av Dogmeat och... Catmeat? Lycka till att gå och lägga dig nu!

#Fallout Shelter var en lika oväntad annonsering som en direkt succé och vi vill inte veta hur många timmar vissa redaktionsmedlemmar plöjt ner i deras personliga vault. Idag släpptes en rejäl uppdatering till skyddsrumssimulatorn och de stora nyheterna är två fyrbenta kompanjoner.

Både Dogmeat och "Catmeat" kan ha olika färgkombinationer och enligt den officiella bloggen ska de ha en "sanslös inverkan på glädjen och produktiviteten i valvet". Uppdateringen ger dig också möjligheten att kasta ut icke presterande medlemmar från valvet permanent, eller som de själva uttrycker det - welcome to the Wasteland, slackers...

Nyheterna i punktform.

  • Vault-Tec research has shown that four-legged companions can have a profound impact on Vault happiness and productivity. Introducing Pets!

  • Vault-Tec has received reports of some Dwellers not pulling their weight. Overseers are now authorized to permanently evict these lazy layabouts! Welcome to the Wasteland, slackers…

  • Bored with the same pickup lines and conversations? Dwellers have finally learned some new ways to impress other dwellers and the opposite sex.

  • Excessive tapping causing frustration when trying to clear out excess inventory? Overseers will love the new sell-all options.

  • Dweller management improvements and new objectives should help experienced Overseers keep things running smoothly.

  • Even more Vault-Tec certified improvements and optimizations. Because you can never have enough improvements or optimizations.

well du sa alla som kritiserade det du skrev, och jag var en av dom som kritiserade så du bör ju ha menat mig då ;) så nope jag var inte pinsam jag var logisk till skillnad från dig. 15/12 Syftade inte på det du skrev, så du kan sluta att vara pinsam själv. 14/12 du dömer fort utan att ens veta, jag har spelat spelet och det skrev jag uttryckligen med men jag förmodar att du var för lat att läsa en hel spalt :) Alla tycker som sagt olika så sluta tala som att du talar för exakt alla, för då är du bara pinsam 12/12 Alla dessa som kritiserar det jag skrev, uppenbarligen utan att ens ha spelat spelet, har ju det hära p4 vs xo syndromet över sig självt. för det här spelet är pinsamt dåligt jämfört med många andra mobilspel. 12/12 Det behövs något nytt, något mer att göra. Det här gör inte det tyvärr. Av någon anledning spelar jag det än, om så bara för att ha 200 invånare med alla stats maxade. Ingen aning varför jag utsätter mig för det. 11/12 well folk tycker olika, bara för du inte gillade spelet så ska du väl inte tro att alla andra tycker exakt som dig, jag tyckte spelet var rätt roligt för det är verkligen ett tidsfördriv när man åker buss eller sitter och väntar på något eller bra tidsf... 11/12 Slutade spela när jag fick 200 snubbar vilket tydligen var det maximala antalet man kan ha. Finns det något vettigt att göra efter det? 11/12 Dom skriver om ett spel som uppenbarligen intresserar många. Hur är dom "köpta"? 11/12 Är en fallout-fan men Shelter var ett värdelöst spel utan djup, fattar inte varför folk spelar det. Går fort som fan att få 100+ snubbar och flera hundratusen caps... Sen då? Känns som denna redaktion är hyffsat köpt. Va? 11/12 Lammkött? 10/12
Skicka en rättelse