#Rollercoaster Tycoon World är under utveckling och ska förnya parkbyggargenren nästa år. Men fans av den här typen av spel har ännu mer att se fram emot: #Elite: Dangerous-utvecklarna #Frontier Development knåpar på den andliga Rollercoaster Tycoon-uppföljaren #Planet Coaster. Och av det vi hittills har fått se verkar de vara något lovande på bergochdalbanespåret.

I det senaste filmklippet visar de upp möjligheterna som spelets verktyg levererar. Gillar du att sätta en personlig prägel på din nöjespark blir du förmodligen inte besviken över möjligheter att designa byggnader, landskap och attraktioner – och att dessutom kombinera dessa för olika resultat. Rikta ögonen nedåt för att lära dig mer.

Tack till Fulci för detta #nyhetstips!
Screamride och Zoo Tychoon är Xbox-exklusiva spel i princip betalda av Microsoft, och säkert till viss del styrda av MS också. Begränsade och anpassade för konsol. Planet Coaster är PC/Windows-exklusivt och utvecklat att vara en andlig uppföljare på RCT... 13/12 Atari (dåvarande Infogrames) köpte Hasbro Interactive av Hasbro som ägde Microprose (Falcon 4). Det var Microprose och Chris Sawyer som utvecklade RCT som från början var tänkt att vara en uppföljare till Transport Tycoon. Ja det ser lovande ut men de... 13/12 Atari gjorde RCT 1-2 Frontier gjorde RCT 3 "Stora" skillnaden mellan dom två- Nu har vi "planet Coaster" - Frontier. Och "RCT-world " - Atari. Dock så verkar "RCTW" vara skit. (Beta gameplay) Och "Planet Coaster" ser lovande ut. ( game dev diary ) endas... 13/12 Detta ser fantastiskt ut. :D 13/12 Goddamit vad nice det ser ut att vara! Det märks att tjejerna och killarna på Frontier vet vad de håller på med. Väldigt imponerande! 12/12 Skulle vara trevligt om de supporta mods på samma sätt som i Cities Skylines. 12/12 Frontier har inget med de två första att göra, de utvecklade den tredje delen och då med hjälp av seriens skapare, Chris Sawyer. Atari äger licensen och det verkar som Frontier har fått rättigheterna till att ge ut endast det tredje spelet för mobil,... 12/12 Atari var bara utgivare vad jag vet, Frontier behöver ingen extern utgivare längre. 12/12 Ser bättre ut än vad Roller Coaster world gör. Dock så kommer RC ha moddning så hoppas Frontier också lägger in de. 12/12 Förstår inte, uppföljaren till RollerCoaster Tycooon, är Atari, medans detta är Frontier som har skapat? Var inte det Frontier och Atari som sammarbetade på alla andra? 12/12
Skicka en rättelse