Förutom att skapa egna mmo-spel så agerar #Trion utgivare. De har tidigare stått för den västerländska releasen av #Archeage, och nu är det dags för hack och slafs-spelet #Devilian.

Vi har skrivit om det koreanska mmo-spelet förut. Då konstaterade vi att det hämtar ett lass inspiration från #Diablo, ska baseras på en "rättvis free-to-play-modell" och låter oss förvandla våra karaktärer till kraftfulla demoner.

Nu har Devilian lanserats och den som är intresserad kan klicka vidare till officiella sajten för att registrera sig och tanka hem klienten. En ny trailer för spelet ser ni nedanför.

Det var det inte. 15/12 Jo det ser ut lite som när man alt+tabbat och grafiken har buggat sig. 14/12 Jag testade spelet när det var i betafasen och det var bara grind hela dagen lång. Spelet flöt på bra men det kändes väldigt B aktigt och jag blev less på att grinda och tappade intresset helt. 14/12 En uppenbar kassako med låg budget. Storyn, karaktärerna och questarna är som tagna ur en Uwe Boll-kopia av Twilight. Urfånigt. Dessutom är allting överdrivet sexualiserat, som vanligt i asiatiska spel. Inte för att jag har något emot pixelporr, men det... 13/12 *rycker på axlarna* Tja, testa kan man ju alltid. Edit: Kändes som ett standard grind-mmo. Inget att hänga i granen precis. 13/12 testade nyss, spelet är helt ok faktiskt men inget man lär spendera mycket tid i utan mer om man känner för att döda tid om steam är borta för stunden eller dylikt. 13/12 Låt se, Koreansk grindmmo av Trion... Nej tack! 13/12 Helt OK spel, men röstskådespelet är under all kritik. 13/12 Testade för några månader sedan eller nåt. Shit va tråkigt. Är som vilket mmo som helst. Det enda gemensamt med diablo är perspektivet, inget annat. De första 30 minuterna har man hunnit göra 30 quests, där man dödat x antal monster och tryckt på x anta... 13/12 kul video. Man hann typ se att en massa saker hoppade omkring. Det hade varit intressant med ett gameplayklipp som varade mer än 1 sekund. Men jag börjar kanske bli gammal... edit.ar in en länk som visar lite mer. Ser ganska kul ut. https://www.youtube.... 13/12
Skicka en rättelse