Har du någonsin stått och slavat vid en arbetsbänk i #Fallout 4 och tänkt att spelets inbyggda begränsningar är alldeles för hårda? Då bör du spana in Any Mod Any Weapon-modden hos Nexusmods.

Modden gör att du kan använda nästan alla vapenmodifikationer med samtliga vapen (det finns ett par undantag). Till exempel en kombinerad fatman och alien-pistol, elektrifierad minigun med snipersikte, och annat som lär glädja vapenfantasten.

Upphovsmakaren poängterar att vapen som du plockar från döda fiender kan bli buggade med modden, så han rekommenderar att du endast har den aktiv när du bygger vapen och därefter stänger av den.

Aldrig spelat det så vet inte vad du menar. 13/12 Huvudsakligen var det Durantes mod som låste upp upplösning och FPS: http://www.fz.se/artiklar/nyheter/20120824/moddare-laser-upp-dark-souls-upplosningen Det släpptes även andra mods också som till exempel muspekare för menyer, och knappikoner för tange... 13/12 Vad finns det för mods till darksouls spelen som är viktiga? 13/12 Jo men, det var ju precis det jag menade. Det måste vara ett bra spel som sedan får ett modstöd för att ge det lilla extra, inte vara ett spel som är "meh" som sedan behöver mods för att bli bra. 13/12 Vill ha mina Space-Marines i Skyrim :D 13/12 Om du släpper ett undermåligt spel så får du ingen modcommunity som släpper mods till spelet oavsett hur bra modverktyg du släpper till spelet, så det tänket fungerar inte riktigt. Det måste finnas en bra "grund" för att någon ska orka bygga vidare med... 13/12 Samma med mig, kör helst utan mods. Såvida det inte bara handlar om en bekvmlighetsmod, såsom bättre inventory eller tydligare karta. Men att ändra på gameplay vill jag helst inte. Nja, skulle nog skilja på "att kunna köra mods" och "att man bör köra... 13/12 Vampires Bloodlines är i princip ospelbart utan den där enorma inofficiella patchen/modden som är ute nu, spelet var ju trasigt när det släpptes så där måste man köra med mods. Jag kör med mods, dock så brukar jag vända tills dom officiella modverktygen... 13/12 Jag håller med KoP och jag behövde inga moddar när jag spelade Vampire Bloodlines? 13/12 Är lite nyfiken jag också - varför inte? Jag förstår kanske om det är din första playthrough vi snackar om och särskilt innan vi har ordentlig mod-support. Eller menar du i helhet - aldrig modda överhuvudtaget? Isåfall finns det väldigt många spel som... 13/12
Skicka en rättelse