#Yakuza 6 utannonserades under årets Tokyo Game Show. Spelet bjuder på kriminellt liv i en öppen värld någon gång under andra halvan av 2016, exklusivt till Playstation 4. Takeshi Kitano spelar en roll i det våldsamma äventyret, men mycket mer än så vet vi inte om titeln. Förutom att det verkar se ganska bra ut.

En första ordentlig trailer för spelet har nämligen hittat ut på den vida webben. Tjusiga miljöer, slagsmål och en liten skvätt gameplay är vad som bjuds i klippet nedanför. Nu håller vi tummarna för att vi inte behöver vänta en halv evighet på släpp i Europa.

"We know the Yakuza series is loved by all its fans in Europe but unfortunately at this time we're not able to confirm a Yakuza 0 EU release." Från Segas Twitter. https://twitter.com/SEGA/status/673232982505746432 De kanske ändrar sig i framtiden och... 14/12 Om de väl bemödat sig med att översätta allt så ser jag ingen anledning till varför de inte skulle släppa det i Europa - även om det kanske bara blir digitalt. Skulle det inte leta sig hit så går det i alla fall att importera. Spelen är som sagt lite... 14/12 Ett till fan av serien checkar in här. Ypperliga spel, om man ger sig tid att sätta sig in i dom. Det ska ju absolut inte stickas under stol med att dom inte är några grafiska mästerverk, och gameplayet i sig är något daterat även det. Men storyn, atmos... 14/12 Jag ligger redan två spel efter, jag har inte klarat Yakuza 4 än, och inte fått 100% i trean (vilket jag säkerligen aldrig kommer att få). :c 14/12 Yakuza 0 kommer inte hit. Det kommer till USA, men inte hit. Totalt jävla efterblivet. 14/12 Tror tyvärr inte det. Sega har ju inte släppt alla delar här och när de släppt det så har det oftast varit bra länge efter originalsläppet. Och som alla (eller iaf väldigt många) är kvicka med att påpeka så handlar ju spelbranschen enbart om pengar så... 14/12 Jo Japan vet jag att det säljer i, jag tror jag egentligen menade om det var lönsamt att ta dom till Europa och USA. :) 14/12 Tyckte inte det var något större fel på texturerna eller resten av grafiken. Men det kändes däremot väldigt konstigt och 'awkward' när han gick, sprang och hoppade. 14/12 Konbinin såg nästan på pricken ut som de gör på riktigt, med varorna på rätt plats och så :) 14/12 Folk klagar på texturerna, men ingen säger något om dom stela animationerna? 13/12
Skicka en rättelse