Det hittills bästa försöket att få spelet att se ut som det presenterades 2014.

The Witcher 3 är ett apsnyggt spel, för att använda ett rejält kraftuttryck, men ändå grodde missnöjet bland en del spelare efter release. Anledningen var att grafiken inte var i klass med det gameplay och de trailers som visats upp 2013 respektive 2014 (se en jämförelse i filmen nedan).

Många försök har gjorts att med hjälp av olika presets och inställningar justera åtminstone ljuset till att matcha visionen, men frågan är om denna mod inte är den som lyckats allra bäst.

Super Turbo Lightning Mod har varit under utveckling ett bra tag, men nu är den "färdig" och hyllas nästan unisont i spelets forum. Skaparen säger att den är kompatibel med i stort sett alla mods som inte påverkar väder- och ljuseffekter.

Så här ser resultatet ut, med sedvanlig brasklapp för youtubes komprimering. Först vårt eget snabbtest, sedan utvecklarens video.

Skaparen Essenthy har bland annat justerat ljussättningen för varje individuell zon i spelet. View distance är utökat, och skillnaden mellan inomhus- och utomhusljus är mer jämn. Effekterna är på plats både i cut-scenes och gameplay. Partiklar och vattenreflektioner har också tweakats. Med mera.

Vad tycker du om reslutatet?

Jag har aldrig spelat TW1 & 2, men jag började på allvar spela igenom TW3 för ett par dagar sen efter att jag upptäckte att denna modd kommit ut. Jag tycker det är ett roligt spel. Det går absolut att spela utan att ha spelat de tidigare spelen. Välj... 21/12 Är Witcher 3 värt att köpa? Har ettan och tvåan och har aldrig lyckats komma igenom dem. Skit combat och aldrig fastnat för storyn i dem hur är det med 3:an? 21/12 Nej, det var en artefakt från den första versionen utav spelet där ps4an hade problem med att ladda in texturer i tid. Molnen skall se ut som de gör på xbox one i det läget men ps4an kunde inte ladda in texturerna i tid, i samma klipp så är det rejält... 15/12 Det är för att vädret inte är samma och molnen kommer alltid se olika ut. PS4 och X1 är nästan identiska. PC versionen är den enda versionen där molnen har mer detalj. https://i.ytimg.com/vi/WNtJMJv9Pls/maxresdefault.jpg 15/12 Näe. Det finns inga moddar som ändrar kända spelkaraktärer. Eller vänta nu. Räknas drakarna i Skyrim? https://metrouk2.files.wordpress.com/2013/12/skyrim-e1386752921479.jpg?w=650&h=390&crop=1 Eller blir det inte exakt samma spel om man bara byter ut Big... 15/12 Göttmos 14/12 Tack! Länk fixad. 14/12 w3 o moddat är ok, w3 moddat är bäst ^^ 14/12 den där link modden är outdated. här är länk för nyare version av modden. http://www.nexusmods.com/witcher3/mods/143/?tab=2&navtag=http%3A%2F%2Fwww.nexusmods.com%2Fwitcher3%2Fajax%2Fmodfiles%2F%3Fid%3D143&pUp=1 14/12 att kunna modda ett singleplayer spel som detta ska alltid vara en möjlighet tycker jag, finns inte många gånger där mods kan göra ett spel sämre, och om du nu skulle tycka att det blir sämre, ja då behöver man bara skita i att installera modden. 14/12
Skicka en rättelse