Förhoppningsvis firar vi våren med Lara Croft i högform.

FZ:s recensent var mycket förtjust i Rise of the Tomb Raider när det släpptes till konsol i november. Spelet hyllades bland annat för att det väckte en upptäckarlusta och att känslan för tempo var förstklassig. Meningen "det bästa Tomb Raider någonsin" avslutade recensionen med ett utropstecken.

Nu nås vi av nyheten att spelet verkar ha fått ett releasedatum till pc. Det är på Amazon som man nu listar släppet till 29 januari 31 mars, istället för som tidigare, det diffusa "2016". Hur spelet ser ut och vilken klass portningen håller kommer vi såklart att rapportera så snart vi får tag på en kod. Det finns i dagsläget inget pc-gameplay att titta på, vilket är ett litet orosmoln.

Nedan kan du se Xbox-gameplay, som är snyggt som det förslår i sig självt.

UPPDATERAT: Datumet på Amazon är nu ändrat till 31 mars.

Nvidia har inte lagt in fullt stöd för dx12 vilket gör att äldre kort som R9 290 utklassade GTX 980 i Ashes tills Nvidia uppdaterade drivrutinerna för lite bättre stöd i dx12. Men fullt stöd för dx12 finns inte än och längst bak är Nvidia. 16/12 Vill först o främst ursäkta för min skarpa ton från min förra kommentar, lever i konstant stress såhär innan jul uppehållet. Trailer i fråga är från E3 i år och visade upp gameplay för första gången i spelet, eftersom att det är en E3 trailer så försökt... 15/12 Är ett av dom spelen med "snyggast vyer" jag spelat, ett av dom få spel man stannar upp och ser sig omkring. Ser riktigt bra ut på Xbox och lär se helt fantastiskt ut på PC :) 15/12 Spelet i sig innehåller väldigt lite av dessa interaktiva film moment. Har man spelat igenom spelet vet man det. För det mesta rör man sig på hyffsat stora öppna ytor. 15/12 Det var ju skönt att höra... men varför visar man upp sånt här skit i en trailer istället för riktig gameplay? 15/12 Det är ett Action Adventure spel, vad fan snackar du om? Du kan inte dra en slutsats utifrån den korta gameplay videon som du nyss såg. Videon visar början av spelet som är väldigt linjär, efter själva introt så öppnas spelet upp. Spelet är inte i närhe... 15/12 Jag! Första var riktigt bra. 15/12 Tyvärr kommer det ju sist till PS4an :( Har för mig jag läste "slutet på 2016". 15/12 Ps4 då? :( 15/12 Körde klart det på Xbone igår. Riktigt skoj, toppar nog första till och med :) 15/12
Skicka en rättelse