2015 lever vi i en tid där vi blir upphetsade av kommande benchmark-program!

Time Spy är Futuremarks nya prestandatest för DirectX 12, som släpps med nya Windows 10 i åtanke. Mjukvaran är en del av 3DMark som använts för att testa prestanda sedan Hedenhös tid.

Sweclockers rapporterar att Time Spy presenterats i samband med överklockningstävlingen Galax GOC, och passade även på att lägga upp en film föreställande någon som filmar Time Spy på storskärm.

Enligt Sweclockers är programmet uppdelat i tre delar, två för grfisk prestanda och en för fysik. Time Spy ska släppas i början av nästa år – låt snoppmätningen börja!

Det är sant dock så är inte Youtube något att "hurra" för då om vi pratar kvalité överlag :) 17/12 Det där är ju bara rena dumheter till resonemang. Artikeln är nyheten, om du läste den, klippet är en bonus och varför skulle en artikel publiceras på facebook istället för på nyhetsiten som har skrivit den? 16/12 Hm. Jaha, vad var det som visades? Vad var det som hände i filmen? Såg knappt vad det skulle föreställa. Men man skulle bli imponerad, förstod jag. 15/12 Äsch! Precis när jag började tycka att min burk var rätt hyfsad kommer de med något som kommer att få den att se långsam ut. Det är en konspiration för att få mig att uppgradera. Jag vägrar! Jag kör 3dMark 03... 15/12 Någon som vet hur det kommer funka när det kommer Directx 12 spel på marknaden? Kommer det finnas två recommended system requirements för spelen då? ett med och ett utan directx 12? I och med att Directx 12 ska dra så mycket mindre datorkraft? 15/12 Sant sant, är väl mer att jag förväntade mig en video av bra kvalité när de ska visa sådant :) 15/12 Okej, så det blir en bättre notis om de tar bort videon? ;) Jag förstår ju vad du menar, jag tycker ändå att kritiken missar målet. Texten är ju fylld till bredden av relevant information. 15/12 Tror inte det handlar om att se kommande grafiska fördelar för många. Tror mer det är vad man kan förvänta sig om hur det ser ut och inget annat. Jag tycker personligen detta var bra. Nu vet man vad det handlar om för tema osv. 15/12 Visst kommer folk missa det men varför vill du se en 360p video som ska visa de kommande grafiska fördelarna av Dx12 när du knappt kan se grafiken? ^^ 15/12 Då hade åtminstone jag missat det. Så jag är tacksam över att FZ rapporterar om allt dem kan från spelens underbara värld så att så många som möjligt kan ta del av det. :) 15/12
Skicka en rättelse