Vi får Apocalypse Now-vibbar när 150 soldater drabbar samman på en strand i Arma 3.

För några månader sedan kunde vi rapportera om en av de första stora mötena mellan Finland och Sverige i #Arma 3 där 150 soldater drabbade samman. Då var Sverige försvarare i en tät skog men i helgen fick vi istället Apocalypse Now-vibbar när våra blågula soldater försökte inta ett flygfält från ett hangarfartyg till sjöss. Allt som saknades var maffiga Ride of the Valkyries.

Även denna gång kommenterades det flera timmar långa eventet av folk från den svenska milsim-klanen SSG och det blev såklart spännande när rotorbladen på helikoptrarna drog igång och landstigningsbåtarnas motorer börjar mullra. Striderna startar cirka en halvtimme in i klippet nedan men vi kan rekommendera att börja titta cirka tio minuter innan för att få lite bakgrund och överblick på truppsammansättningarna i respektive nation.

Va fan, varför får alla så bra presstanda o inte jag : / Ska fan dra hem det igen, Installera om o testa. Flyter det så blir d köp i helgen dirr tillsammans med SQUAD o sen blir det Altis life o Teamwork Fps helg gibb för min del ^^ 17/12 Ska prova. Hämtar hem spelet och testar att spela in samtidigt. 16/12 Höj inställningarna. :) 16/12 Märkligt. Kanske är Skype som drar en massa :D 16/12 Skumt. Sitter på ungefär samma specs men med ett 980 och droppar i princip aldrug under 60fps. 16/12 Vi får gratulera finnarna till ännu en seger, även om det var riktigt nära att vi bröt igenom till flygbasen denna gången. Som Carlbark skrev ovan, lite mer resurser och flygunderstöd så hade det funkat. Till er som skriver om prestanda och optimering... 16/12 Det här är ju helt underbart! Glöm häcklöpning och kast med liten finsk pinne, DET HÄR är nya nya finnkampen! Heja Carlbark&Co, nästa gång ska jag kolla live med lillgrabben junior så han lär sig vad spelande går ut på. 16/12 Dehär är riktigt bra, mer sådant här. land mot land, Quake Sverige mot Finland. hade vi mött usa och ryssland oj 15/12 Du vet väl att om du spelar allt på lägsta så får du sämre prestanda än om du skulle välja vissa high vissa low eller bara high? Vissa inställningar är så att om dom är på LOW så går dom mer på din cpu medans efter medium så går dom ut på grafikkortet... 15/12 Jävlar vad svengelska kommentatorn körde med. Riktigt drygt att lyssna på, tyvärr. 15/12
Skicka en rättelse