Vare sig du spelat sjutton timmar varje dag i ditt liv, eller mestadels huggit skog någonstans i Dalarna är chansen, alternativt risken, enorm att du stött på namnet #Counter-Strike. Som vi tidigare rapporterat håller en av skaparna bakom den ursprungliga modden, Mihn "Gooseman" Le på med #Tactical Intervention för #FIX Koreas räkning. Spelet bygger på Source-motorn och är som Le tidigare nämnde vad han vill att CS ska vara anno nutid, med mycket fokus på AI för såväl gisslan som stridshundar, hur nu den ekvationen går ihop.

Vi har fått tag i fem nya bilder på titeln som planeras in i beta under första halvan av året. Är det något att ha, eller fortsätter du helst förstrött hugga din ved där ute någonstans i en skog?

Nu ser det åtminstone intressant ut, de förra bilderna var inte lika intressanta. Vapnena nu ser mycket bättre ut. Det är ju såklart ett tidigt stadie ännu. Ska bli kul att få pröva detta när de släpps :P 07/01 shit! trodde aldrig dom skulle göra ett till. är typ 5 år mellan varje cs 07/01 Ser inte ut som någon revolution direkt, grafik-mässigt men får väl se vad det blir av det. 07/01 Fyfaan vilken kass grafik! Har dom gjort det på HL1 motorn? 07/01 Det tragiska här är som vanligt att fragzone inte vet hur de skall namnge sina nyheter... detta är ju ingen uppföljare till Counter-Strike... 07/01 DeKvittar: Dagens ungdom? :P Du var ju knappt född när CS kom. ;) Sen känns detta TI fulare än va CS:S gör, men jag ska inte säga för mycket, då både som sagt använder samma motor och att den enda banan man spelar i Counter-Strike är en öken-bana. Dock... 07/01 Hujaligen... Så länge de_dust eller liknande inte finns med i detta så är det redan hundra gånger bättre än CS. ;) 06/01 att folk inte tröttnar på cs...samma sak varje gång man spelar pcw, cheat anklagande, massa elakheter:) tråkig comunity...och spelet har ju tamef'n en sak som stör mg extremt på såkallat hs skiten när man skjuter i huvudet men dör inte pga hitboxen...fi... 06/01 Tragiskt Spel som borde självdött för flera år sen återskapas och kallas nytt vad kan vara nytt i ett spel som är gjort till en grupp som är helt inrutade i samma spel om om igen. Man borde kunnat komma på nått bättre istället för att mjölka ut från de... 06/01 Inte direkt nytt och intressant. 06/01
Skicka en rättelse