Även om [[E3]]-mässan inte bjöd pc-pressen på några egentliga överraskningar tilldrog sig likväl #Maxis grundade Will Wrights presentation av evolutionssimulatorn #Spore viss uppmärksamhet (vilket inte minst FZ:s kollegor på [[PC Gamer]] själva kunde konstatera i vår gemensamma blogg).

I ett entusiastiskt inlägg hos Joystiq.com sammanfattar man idag delar av pressvisningen i både ord, bild och en 420 MB tungfilm och fastslår att spelvärlden just nu verkar vara lika stor som fylld av programvarufel att korrigera. Något datum för butikslanseringen är ännu ej fastställt även om spelet på goda grunder kan antas göra debut någon gång i början av [[2007]].

fy fan vad jag vill ha det här spelet!!! :D ser ut att flyta mycket bättre grafikmässigt nu jämfört med de tidigare demonstrationerna 16/05 ser sjukt bra ut, argh, ge mig spelet så jag kan prutta ut nya varelser varannan minut :D 16/05 Toppenbra film. Både intressant och kul. Att Robin fanns på plats och fick möjligheten att leka runt i creature-editorn var en trevlig överraskning! :) Är väldig sugen på att få testa den där abduction-grejen. Ser himla roligt ut :> 16/05 *dregel* 16/05 Tok buggigt? det ända jag såg va att det cracha en gång, men det är klart att det är buggigt när det är Pre-alpha. det ska först komma ut i 2007, så dom har runt ett år kvar att testa det, om det nu kommer 2007 ;) 16/05 Oj, av nyhetstexten verkar det ju vara tok-buggigt! Det har inte alls synts till i filmerna. :o 16/05 Om de bara kunde göra så med ALLA sina spel :( 16/05 "The PR reps for the company tell me that EA has taken a hands-off approach, and they're fine with waiting until the game is done. I didn't want to tell them that I'd wait in line, pay $600 for it and even sell any required organs just to play the finis... 16/05 Robin Williams får tillfälle o dema karaktärsskapningen under andra halvan av presentationen, och det är riktigt intressant att se hur bra insatt han faktiskt är i spelvärlden. Kunde aldrig gissat att han kunde dra referenser till första Populous. Ett... 16/05 huu huu... de fick testa. Jag vill också :( Blir ju inte mindre sugan av det som står i slutet på texten precis. Åååhååååå... 16/05
Skicka en rättelse