Efter x antal namnbyten och tjat om rättigheter så nalkas den spirituella uppföljaren till succén Operation Flashpoint, #Armed Assault. Spelet presenterades av Idea Games på E3 men saknar fortfarande utgivare i vissa länder. Ni kan dock vara lugna, utvecklingen sker fortfarande hos #Bohemia Interactive.

Så till pudelns kärna: Idea-medarbetaren Jiri Rydl uppgav för undertecknad att med lite tur dimper det efterlängtade spelet ner innan löven fallit av; tredje kvartalet är utlovat.

Men vilka filmer? har letet runt på forumen och fansites mm men inte hittat ngt utöver det som redan setts... Ja, förutom den här (http://www.globalearth.de/multmedia/ArmA%20Press%20Demo.avi) förstås som innehåller en capture från pressversionen, antagl... 20/05 Du får smyga upp bakom El Tompo (http://www.fz.se/e3blogg/?page_id=4) och ge honom en örfil på nästa års mässa, vi i FZ-redaktionen (http://www.fz.se/redaktion) får aldrig riktigt tag på honom. 18/05 Filmer? vilka filmer? 18/05 Inge tack för att man tipsade om nyheten ? samt tipsa om 4st nya färska filmer ? 18/05 fan också :P hade hört att det skulle komma till sommaren men aja , bättre i höst än aldrig antar ja... :) 18/05 neeej inte till hösten, vill ha det nuuuu :( 18/05 Trist bara att Bohemia själva inte var på plats. Tror faktiskt de gjort en bättre presentation av ArmA, utöver att ha kunnat intressera oss för framtida produkter. Om inte annat var det rätt charmigt när den tjeckiske Jiri skulle säga "hacking" (hade... 17/05 Stämmer bra det Simulacra säger, Codemasters äger Op. Flashpoint-namnet och Bohemia har två "uppföljare" under annat namn på gång, Armed Assault (http://www.bistudio.com/games/ofaa.html) och "Next generation PC game" (http://www.bistudio.com/games/of2.h... 17/05 Kommer det ngt OFP2 så kommer det inte ha utvecklats av Bohemia, codemasters äger rättigheterna till namnet, det ryktas om att codies ska göra en ny flashpointtitel för att kunna sälja på namnet. Bohemia å sin sida utvecklar både en ny version av OFP... 17/05 Ni kan ha rätt gossar - jag uttryckte mig möjligtvis ngt oklart i rubriken. slartibartfast - faktum är att de uttryckte en önskan om att distribuera såväl elektroniskt och på sedvanligt sätt, men distr.sättet var oklart. Som flera har påpekat är OpF2... 17/05
Skicka en rättelse