Någon med alldeles för mycket tid har mätt det du inte har tid att mäta.

42 är svaret på livet, universum och nästan allt. Ja, nästan. För det svarar inte på hur stora GTA-spelen är. Där är svaret nämligen 6:09.

Det tar nämligen 6 timmar och 9 minuter att till fots ta sig igenom de sju huvudspelen i serien, nämligen #GTA, #GTA 2, #GTA 3, #Vice City, #San Andreas, #GTA IV och #GTA V. Youtube-signaturen TheyCallMeConor står för denna bedrift, och eftersom personen har filmat och (vänligt nog) timelapsat förloppet tar det dig bara 13 minuter att följa med på den här resan genom nästan 20 års stilbildande spelhistoria.

Vi får också veta hur stora varje spel är. Att GTA V är störst kanske inte överraskar, men däremot förvånar det faktum att Vice City (seriens fjärde del) är minst. Storleksfacit nedan.

SPEL

TID

GTA (inkl. expansioner)

26 min, 30 sek

GTA 2

13 min, 15 sek

GTA 3

14 min, 20 sek

GTA: Vice City

13 min

GTA: San Andreas

1 tim, 36 min

GTA IV

1 tim, 5 min

GTA V

2 tim, 21 min

Totalt

6 tim, 9 min

Vice city är ett av de bästa spel jag någonsin kört. Tyvärr så gör det lite ont inombords att se grafiken idag, det var inte riktigt så coolt som man vill minnas det. Tycker nästan synd om alla 00 & 10-talister som växer upp med triple-titans-sli, iPads... 17/12 https://www.google.se/maps/@26.1466057,-81.1209231,8.5z Om man bara kapar av änden på Florida så blir det en perfekt Vice City 2-karta (med lite förminskning så klart). Miami, Everglades (med alligatorer), Florida Keys... Ge mig! 17/12 Jag håller med dig till 100%, det måste komma ett Vice City 2 tycker jag. 17/12 Han kollar hur lång tid det tar att gå från ena sidan av spelvärlden till den andra. 16/12 bara att läsa namnet vice city gav mig nostalgi-goosebumps av högre grad! postar en film jag och en polare krängde ihop back in the days. herregud vad vi moddade fordonen i det spelet. har för mig vi trimmade vespan till överljudsfart och fick den att... 16/12 Vette sjutton hur korrekt hans tidmätning var. Inte direkt så att han gick i en rät linje över kartorna. Kändes som han gick på en trottoar här och en trottoar där sen svängde lite då och då. Finns ju andra vägar att gå än dom just han valde. 16/12 Förstår inte artikeln. Vad är det snubben har gjort? Tagit sig till fots till alla städer eller något annat? 16/12 Grejen är att femman till största del består av skog eller landsbygd. tror ungefär staden är en femtedel inte säker. Men borde inte Gta IV staden vara större? 16/12 älskar ändå Vice City, bara sitta o lyssna på all musiken o bara köra runt i timmar efter timmar o inte göra annat än o reta polisen :P bra sätt o lära sig köra alla typer av fordon i dom spelen ;) 16/12
Skicka en rättelse