#Grin ligger inte på latsidan vad gäller patchar till #Ghost Recon: Advanced Warfighter. Trots att spelet bara funnits i butik ett par veckor är en andra uppdatering släppt. Ändringslistan tar upp ett par borttrollade kraschbuggar och en rad mindre allvarliga justeringar, däribland bättre ljud och förenklad hantering av serverbläddraren (tack för det). Liksom tidigare finns uppdateringen i två versioner: butiksvarianten och den som köps över nätet.

#Ubisoft låter samtidigt meddela att vi kan vänta oss innehållsuppdateringar framöver. I juni kommer flertalet godsaker adderas, till exempel spelformen deathmatch, en karteditor och antifuskverktyg. Senare kan vi se fram mot ytterligare tillägg (nya spelformer, fler coop-banor, dedikerad server).

Jo jag vet att utvecklaren är Svensk, dock visste jag inte att Ubi var Franskt hehe. Nå, då har dom sällat sej till trenden att släppa ofärdiga produkter medvetet. Jag hoppas också på GRAW framgent, första GR hade vi jäkligt kul med. 26/05 GRAW är svenskutvecklat och distribueras av franska Ubisoft... Vet inte om spel släpps ofärdigare nu än för, säg, fem år sedan, men det är möjligt. Att nästan alla sitter på dugliga uppkopplingar numera (åtminstone i Sverige - finns det någon som inte... 26/05 Tja. Att releasa ej färdiga produkter är mer regel än undantag idag tyvärr. Jänkarna vill tjäna stålar så fort som möjligt. Dom tvingar utvecklarna att släppa produkter som utvecklarna själva säger inte bör släppas ännu, då den inte är färdig. Vi får... 25/05 Jag är böjd att vika mig i vissa avseenden när det gäller mitt tidigare inlägg dock tycker jag ovanståede citat är felaktigt eftersom Grin redan innan utvecklingen av spelet uttryckt sin vilja att flörta med den gammla communityn genom att försöka gör... 25/05 Håller med om att vissa spel kan upplevas som bristfälligt genomgångna. Jag fattar dock att det inte är helt lätt att kontrollera varje liten detalj under varje tänkbar datorkonfiguration. Det är nog bara att inse att det inte är 1989 längre och att pat... 24/05 Det är väl självklart att vi ska recensera spelet när det släpps, i det skick det då befinner sig? Det är ju den produkten alla andra får i sin hand. Vad skulle vi tjäna på att vänta med recensionen, menar du? Kunna sätta högre betyg? Då skulle det inte... 24/05 Som jag sagt i en annan GRAW-tråd, detta spelet är så olikt originalet att det inte borde få bära titeln "Ghost recon". Men det är ett bra spel i grunden och med de förbättringar som planeras i kommande patchar tror jag att det kommer att bli riktigt... 24/05 Det är lustigt som du skriver. "Nästan hela den gamla communityn"... Du talar alltså om en community som kretsar kring ett gammalt spel? Det här är ett nytt Ghost Recon, det råder det ingen tvekan om och bara för att spelet inte är precis som det Ghost... 24/05 Hade iofs vart bättre om allt var klart när spelet kom ut, men ofta det kommer spel som inte behöver patchas. I och för sig så kommer de patchar som släpps i sommar först och främst inte fixa buggar utan lägga till saker som borde vart där från början..... 24/05 Det släpps väl knappt ett spel idag som inte patchas i efterhand, men visst borde GRIN ha fått mer tid att utveckla spelet. Vad jag förstår satte de igång på allvar med produktionen först i januari 2005, dessutom var deras team bara en femtedel så stort... 24/05
Skicka en rättelse