Svarar på kalabaliken kring förändringarna i Counter-Strike.

Counter-Strike har funnits i över femton år och även om vi i och med Global Offensive är inne på den tredje inkarnationen (näe, vi räknar inte Condition Zero) har inte mycket förändrats. Precis som många CS-spelare vill ha det. Så när Valve slängde in en väldigt kraftfull revolver och ändrade hur automatkarbinerna fungerar blev det nästan uppror.

Det dröjde inte många dagar innan R8-revolvern nerfades och nu meddelar Valve att även de andra förändringarna återställs. I ett blogginlägg förklarar de sina intentioner, som de fortfarande håller fast vid, men också att deras implementation var bristfällig.

We failed to anticipate the reaction of the community to changes in such heavy-use weapons, and we clearly need to re-evaluate our process for making and communicating about changes in that space. We still think there’s value in trying to find a better balance for pistols and more skillful ways to use rifles, so we hope to tackle rifles and pistols again in the future.

Jag blir lite fundersam nu kring hur Valve arbetar. Visst, jag är glad att de återställer allt såklart men detta kunde lätt ha undvikits om de bara testat produkten lite utförligare? Kanske bör de inte ha kastat in det hela in i Ranked med direkten men... 18/12 Bra att de vågar erkänna och rättar till det. Det ni, EA och Ubisoft. 18/12 Det sa jag inte heller. 17/12 What? Du har inte så stor koll som du tror. Finns ingen anledning att dra en force om du får ner bomben på pickan. 17/12 Man köper som sagt p250, kanske en deagle och granater, beroende på hur många kills man får. Så länge man ligger runt $2000 är det lugnt. Det är definitivt inte för lätt att vinna sådana eco rundor. Force buys ligger på en bra nivå också. Det ska inte... 17/12 Ska pistolerna vara så värdelösa så att de inte ens dödar med 1-2 headshots från nära håll? För att är man en bra spelare så sätter man skotten i huvudet på motståndaren. Jag kör ofta med Fiveseven och att behöva med än 1-2 hs från nära håll låter rikti... 17/12 Var har du fått detta ifrån? Om man som T får plant första rundan och förlorar så är det idiotiskt att inte spela eco nästa runda. Dessutom så har ingen här nämnt full eco, har man bra koll på sitt lags ekonomi och inte köper fel ska man aldrig behöva... 17/12 Så du vill att man knappt ska kunna vinna på eco för att motståndarna har mycket bättre vapen? De som kör eco är redan i ett utsatt läge och förlorar de som köpt vapen så är det deras problem att de inte kan spela bättre än vad de gör. I längden så är... 17/12 Man ser sällan en full eco runda 2, oavsett bomb plant eller ej. Man köper inte lika mycket som T, men sällan kör man ett glock-train. P250s, någon deagle och några granater är standard om man får ned bomben. CT kör alltid force runda 2. Om förloraren... 17/12 Det är bara precis så det är nu. 17/12
Skicka en rättelse