En av mest lovande indietitlarna just nu går från klarhet till klarhet.

En av de mest intressanta stjärnorna på indiehimlen just nu är Firewatch. För nio månader sedan fick vi ett första matigt smakprov av det orangea skogsäventyret där du spelar som en brandvakt. Den nya demonstrationen, också den via IGN, är precis som den tidigare videon sjutton minuter lång, startar ungefär där den förra slutade och visar prov på navigation, dialogsystemet och att något inte står rätt till i Wyomings vildmark.

Precis som vi tidigare rapporterar släpps spelet hyggligt snart. Närmare bestämt den 9 februari till Windows, Linux, Playstation 4 och Mac.

Går som vanligt inte att lita på Wikipedia. Info om Gamergate finns här https://www.youtube.com/watch?v=ipcWm4B3EU4 http://www.deepfreeze.it/ http://observer.com/2015/10/blame-gamergates-bad-rep-on-smears-and-shoddy-journalism/ 21/12 Jag undviker detta klipp då jag inte vill se något mer. Det blir ett köp så fort det släpps. 21/12 Gamergate. Inte så lätt att veta :) https://sv.wikipedia.org/wiki/Gamergate 21/12 Ursäkta den eventuellt dumma frågan, men vad betyder GG? (100% genuin fråga, svårt att googla detta ju) 21/12 Detta kan vara värt att tänka på innan man får för sig att köpa detta spel. https://archive.is/YkUJo Personen ifråga jobbar på spelet. Känner mig själv inte så speciellt sugen på att stödja personer som gärna vill frysa ut andra ur industrin. 21/12 Cool! Vet inte riktigt varför, men det här tilltalar mig något enormt! Känns redan nu som det finns en bra story bakom de naturliga dialogerna, och miljöerna känns härligt realistiska på något sätt. Vet inte vad det är med många spel som försöker efterl... 20/12 Såg redigt kladdigt ut. Uppskalat 900p? 20/12 Ser intressant ut. Hoppas det görs fler spel av denna typ, tummen upp. 20/12 Kul att du nämner story. Både Sean Vanaman och Jake Rodkin jobbade tidigare på Telltale Games och var designers för det hyllade och story-drivna Walking Dead Season One. Jag längtar verkligen efter Firewatch. Verkar som ett riktigt myspysigt spel. 20/12 Yes, ska de tvunget babbla samtidigt kunde de ju aktiverat undertexter. 20/12
Skicka en rättelse