Pandemics actionuppföljare #Mercenaries 2: World in Flames har lyckats reta upp anhängare till Venezuelas regering och vänsterorienterade president Hugo Chavez, trots att spelet inte har premiär förrän nästa år. Orsaken är spelets berättelse, som kretsar kring en militärkupp med efterföljande inbördeskrig i det oljerika landet. Kongressledamöter och lagstiftare ser storyn som psykologisk propaganda och att den mentalt förbereder USA:s befolkning inför en framtida invasion.

Föga överraskande dementerar Pandemic alla sådana hypoteser. En talesman förklarar att man eftersträvar verklighetsnära scenarion och plockar inspiration från nyhetsmediernas rubriker.

Mercenaries 2: World in Flames är i nuläget bara bekräftat för [[Playstation 3]]. Det väntas vara färdigt i början av nästa år.

Låten har väldigt mycket med nazism att göra. Den beskriver läkaren/tokfan Josef Mengeles vidrigheter i Auschwitz. Tror det var efter att Slayer släppte (den mästerliga plattan "Reign in blood", där "Angel of death" ingår) som nazistanklagelserna dök... 29/05 [quote=Döbringer] jo men då är man ju lite svart :) eller oliv färgad...... aja här i sverige så blir man nästan kritvitt för solen visar sig ju knappt ;) 29/05 [quote=slartibartfast] Jo, jag vet - Slayers sångare är (lite) svart, quote] Nää. Han är latinamerikan, från Chile. 27/05 Jo, jag vet - Slayers sångare är (lite) svart, och producenten till albumet där låten finns med är jude... Dock finns det hur mycket rum som helst för missförstånd från folk som inte är intresserade av Slayers musik. Jag tror utvecklarna av spelet skull... 26/05 Som sagt så var han en av tre, han var dock utan tvekan den coolaste karaktären och det hade han varit även om han inte var svensk. 26/05 Svensken var en av 3 spelbara karaktärer i första spelet. Peter Stormare gjorde hans röst för övrigt. Gillade verkligen det första spelet, och uppföljaren verkar bli grymt. 26/05 tihihi min förutspåelse tidigare verkar uppfyllas....idioternas skuggor börjar avbilda sig ;) nämen alvarligt nu, i första mercenaries fanns svensken som en bland andra eller var han någon sort huvudperson? 26/05 För er som kanske inte har någon koll: I April 2002 så genomfördes en kupp mot Hugo Chavez. Detta genomfördes av gamla regimen och sägs ha varit stödd av USA. USA var inte sena att erkänna den nya regeringen trots att Chavez var en folkvald president.... 26/05 All PR e bra PR :) 26/05 Låten har inget med nasism att göra (eller jo, men inte på det sättet)... Enligt Jeff Hanneman.:up: Men lite skumt kanske... :> In Flames... HAHAHAHHA 26/05
Skicka en rättelse