I Los Santos råder det minsann ingen brist på snö och julstämning.

Oavsett om man älskar allt som har med julen att göra, eller hatar den innerligt, bör man kolla in GTA Onlines Holiday Surprise som just startat. Festligheterna pågår fram till 5 januari, huvudsakligen på Xbox One, PS4 och pc.

Förvänta dig tomtedräkter, tighta julpyjamaser, snöbollskrig och biltutor med jultema. Dessutom bjuds vi olika masker och stora julgranar vid Legion Square och dina ägda fastigheter.

Vad Trevor tycker om julen framgår inte av nyheten. Nedan kan du se hur det kunde gå till under förra årets julfirande!

Det är ju nästan så man blir lite gråtfärdig. Installerade det tidigare idag och tänkte leka runt i snön då det lät så skoj när några andra spelade. Till min förtvivlan så har de tagit bort snön nu ;'( Då lade man alltså ned tid på att installera det... 27/12 Huuuur f*n kan man hitta ett gäng som kör riktiga race och härjar runt med skratt inblandat? Gärna med Teamspeak! 24/12 Det där stämmer inte riktiga. Alla som spelar open world i GTA har inte som mål att åka runt och panga på andra besinningslöst. Den grupp polare jag spelar med ägnar sig åt annat såsom att köra race och stunta och mycket annat som inte kräver skjutande.... 23/12 Vem går in i deathmatches i GTA..? Det finns det ju andra spel som sköter hundratals gånger bättre. Det är ju pangandet i open-world man söker i GTA, och det missar man helt om man stänger sin session. 23/12 Håller med. Och så slipper man bli nedmejad helt omotiverat av någon 10-åring gång på gång då man försöker ha roligt med polarna. Privat session + goa polare = Win. 23/12 Man kan lana också. Det är också kul. Men vem har tid att packa ihop datorer och lira när man känner för det? Jag tycker open world online mot andra spelare är rätt så tafatt och överskattat överhuvudtaget. Det eviga RP och penga jagandet. Går man in... 23/12 Ja, precis. Man tappar ju allt det roliga med att spela online. 22/12 Det förstör ju hela konceptet med online. Då kan man ju lika väl sitta i samma rum och spela över LAN som GTA inte stödjer. 22/12 Struntar i gå in i public. Startar en egen och har eget röjj i Los Santos med polare i private istället. Då slipper man tråklir. 22/12 Snö är tyvärr det enda det är brist på i LS just nu. :) Trist att dom inte slår på snön som dom gjort tidigare. Eller brakar det loss på julafton? 22/12
Skicka en rättelse