#Batman: Arkham Knight har varit den värsta tänkbara cirkusen till PC, men samtidigt har det varit ett av årets bästa spel. I och med att sista story-tillägget släpps idag, har utvecklaren #Rocksteady Studios släppt en ny film där de pratar om spelet. Där får vi reda på att det kanske inte är slutet för serien.

Drygt 9 minuter in i den 11 minuter långa filmen fejkas tekniskt strul och du kan skymta, vad som verkar vara, Scarecrow i någon sekund. Detta händer efter att en av utvecklarna får frågan om detta är det sista vi får se av #Rocksteady Studios Läderlappen.

Ja, ofta är det samma personer som gör det i var och varannan tråd. Man kan tro att de känner sig väldigt osäkra över något eftersom de om och om igen är känner sig tvingade att upprepa samma saker. 25/12 Det hoppas jag dom inte är! Batman Arkham Knight är ju inte färdigt än, vill gärna få spela det när dom väl lyckats göra klart det för min plattform. 25/12 Som vanligt detta eviga jävla tjat om FPS att man ska pracka på de som säger att de spelar på konsoler att man inte kan spela i 30 fps medan dom säger att man kan det. Blir alltid lika less när någon drar igång det sen handlar resten av tråden om FPS... 24/12 Det flöt på bra på min mediokra PC redan från release och jag tycker spelet är helt fantastiskt bra, ett av årets absolut bästa. 23/12 Undrar när och hur man kan får de gamla spelen?!? Köpte runt release och har inte tagit pengarna tillbaka. Spelade igenom det hyggligt fungerande spelet i Okt/November efter oktober patchen 23/12 Behöver man en 70-tummare och surroundsound för att kunna konstatera hur bedrövlig Hayden Christensen är? :O 23/12 Alla begår inte självmord om man inte får spela i 60fps. För den stora massan duger 30fps. Jag tillhör dem. Arkham Knight var fullt spelbart på XBO. 23/12 Huruvida en film är bra eller ej ligger primärt i story och skådespeleri. Sekundärt i ljud/bild/kameraarbete imo. 23/12 Ja, precis på samma sätt som du kan avnjuta hela Star Wars-sagan via en buffrande 3G-uppkoppling på en iPhone 3G med monoljud. Men du har inget som helst underlag att avgöra om det var bra.. 23/12 För mig är det helt fixat på PC nu, och jag kan köra det på maxade inställningar i 1440p och få 60fps. Äntligen dags att smiska lite stjärt :-) Tog dem "enbart" sex månader att få till det... 23/12
Skicka en rättelse