Vem behöver skill när det finns tur?

Den stora vinteruppdateringen av #Counter-Strike: Global Offensive innebar så stora förändringar att den förklarades icke genomtänkt. Ett av problemen var den nya, våldsamt kraftfulla revlovern R8, och #Valve var snabba med att ombalansera uppdateringen och kalla den ett misslyckande.

Fast det behövs inga überrevolvrar för att åstadkomma massdöd i CS:GO. Gif:en nedan visar hur en scout sänker fyra motståndare med ett skott!

Utan att vlja ta äran av skytten krävs duktigt mycket tur för att ett sånt här skott ska lyckas, skriver Kotaku. Först och främst måste motståndarna gå på rät linje efter varandra (Kennedy-konspiratörer må ha andra åsikter), och därtill måste skottet träffa i magen på fiender som inte får ha kevlar på sig.

Har du sett liknande eller värre lottoskott? Dela med dig klipp eller länkar i kommentarerna!

Hela laget hade fullt HP och scouten dödar på ett skott i magen om fienden saknar kevlar http://i.imgur.com/5MCwWFT.gif http://counterstrike.wikia.com/wiki/SSG_08 25/12 Scout dödar inte på ett skott i magen. Aldrig gjort. Detta är bara tur, han siktar inte ens i huvudet som en bra spelare hade gjort. Resten av deras lag måste haft väldigt lite hp också, så mycket skit som skrivs här... 25/12 Du har helt rätt att det är lite tur. 30% är inte lite tur och är nog mycket för ett lag som aldrig spelat CS i hela sitt liv ska vinna en runda i ett mästerskap mot världens bästa lag. 25/12 Efter senaste patcherna så går väl ett högre antal skott i ens spray i icke förutsägabara patterns. Så om inte ett proffs kan veta exakt vart random skotten kommer när han sprayar så behöver han ju ha lite tur att dom skotten träffar. Har jag fel? 25/12 Jag är 68% säker på att du ställer fel frågor. 23/12 Ju mer man tränar ju mer tursam blir man. ;) 23/12 Vad baserar du detta antagande på? :) 23/12 Skulle uppskatta att varje kill i CS är ca 30% tur pga faktorer som man inte har någon kontroll över. 23/12 Scouten kan döda på ett skott i magen om fienden saknar kevlar, även om han har 100 hp. På GIF:en i artikeln har alla i motståndarlaget fullt HP så denna förklaring är nog säkrast :P 23/12 Tror faktiskt att scout kan one shota någon om dom inte har kevlar. Det kanske beror på vart man träffar och avstånd men jag har för mig att det är möjligt. 23/12
Skicka en rättelse