Så här efter att Kalle Anka och hans vänner har härjat runt i den statliga televisionen kan det vara läge att nollställa julmyset en liten stund, och till vår hjälp har vi inga mindre än #Sega och #The Creative Assembly. De publicerade nämligen en ny trailer från #Total War: Warhammer alldeles nyss.

Savage orc boar boyz är centrala för filmklippet där vi får lära oss mer om det krigsglada gänget och arbetet bakom dem. Konceptbilder, animationer och gammalt hederligt Warhammer-röj väntar om du vänder ögonen nedåt.

Stämmer inte, flertalet expansioner ingår i det där packet, bl.a. Old Gods, Republic och Rajas of India. Paradox är för övrigt väldigt generösa i sina reor. Har vid flertalet tillfällen gått att köpa CK2 + alla expansioner (exklusive den för stunden sen... 26/12 Tru dat, hoppas de låter Hearts of Iron IV vara med den smörjan. 26/12 Paradox med Crusader Kings 2 är nog egentligen mer för mkt dlc än sega. https://www.humblebundle.com/store/p/crusaderkings2_dlccollection_storefront <.. 109 euro, och då ingår inte spelet heller. Dessa är bara kosmetiska dlc där du även måste köpa expan... 26/12 Det har du rätt i, men man måste skilja på dem beroende på innehållet i DLC:t. Ett season pass för Battlefront innebär nya kartor och miljöer, nya vapen etc som iaf delvis görs efter release. Ställ det i kontrast till Atilla där vi betalar en hundralapp... 25/12 Ja, det kan man säga om alla spel som släpper miljarder DLC:s. Det är ju den affärsmetoden som är problemet. 25/12 Lite smått obalanserat och en AI som lämnade saker att önska. Det jag menar är att CA har ingen bra historik med releases, de har inte varit speciellt nära till att vara fläckfria, och därför är jag orolig att TW:Warhammer kommer ha några problem vid... 24/12 Det är lite så Creative Assembly jobbar. Första spelet blir framstressat och är trasigt vid släpp. Nästa spel blir ett liknande spel byggt på samma grund. Exempelvis Empire (buggigt), följt av Napoleon (stabilt). Samma sak gäller Rome 2 som följdes av... 24/12 Fast det kan man säga om alla spel då som änvänder dlc typ Battlefront kostar 1000 kr med season pass. Sims 3 med alla sina expansioner samt plus paket kostar runt 6000 kr 24/12 Du verkar ha missat DLC- festen som gjorde att Total War Atilla:s egentliga pris blev över tusenlappen. Det var en uppfuckad release. 24/12 Dwt var väll inget fel på total war Atilla? Tyckte då inte jag i alla fall 24/12
Skicka en rättelse