Med den nya Star Wars-filmen Force Awakens uppe på biograferna skulle man kunna tro att passande nedladdningsbart material till #Star Wars: Battlefront är under utveckling. Men så är inte fallet, meddelar #EA när någon undrar om Force Awakens-material är att vänta i onlineshootern.

Endast den ursprungliga trilogin på menyn den här gången, alltså. Battle of Jakku-tillägget, som redan finns i spelet och är gratis att plocka hem, har dock en lös anknytning till filmen. Krigar du dig inte redan igenom det materialet kan du spana in hur det ser ut i en gameplay-trailer.

Ja nu är det faktiskt fem med löfte om mera. Tycker ändå inte bristen på innehåll är något stort problem i spelet. Jag spelar för att ha kul och det hart jag. 27/12 OK, men jag kommer ändå inte köpa det. Verkar tyvärr inte vara roligt alls. 27/12 Det stämmer ju på ett sätt. Dock tycker jag att själva problemet var att det saknade content. Tycker fyra planeter är lite väl lite. 27/12 Stor saknat av rymdstrider. hoppas kommer en kampanj med dödsstjärnan iblandat. Precis som ettan eller till och med sexan. 26/12 Har du helt rätt i. Men när spelet var en så stor besvikelse så hade jag personligen hoppats på ett litet lyft i DLC'erna iaf. Näe, nästa gång ska jag rösta med plånboken helt enkelt. 26/12 Star Wars Battlefront II 2. 26/12 Spelar väl ingen roll, helt ok att de fokuserar på original filmerna. Detta var en reboot så att kräva lite mycket innehåll eller mer än de andra BF är bara otroligt orimligt. Mer content betyder inte heller automatiskt ett bättre spel.. 26/12 Trevligt att du kommer ut ur garderoben, men om du ägnat mer tid åt skolan än din uppenbara hobby så hade du lärt dig stava. 26/12 Att du bojkottar det fattar jag, men det sistnämnda du tänker ägna dig åt förstår jag inte riktigt hur det skulle framhäva din ståndpunkt om spelet... 26/12 Medans hos Star Wars Battlefront 2 Rymdstrider Galactic conquest En kampanj Innehåll från The prequels Mera kartor Mera fordon Mera hjältar Man kunde till och med köra som Ewoker och Sandfolket i vissa lägen. och ett jävligt nice mode där man bara kunde... 25/12
Skicka en rättelse