Den andliga #Dark Age of Camelot-uppföljaren #Camelot Unchained finansierades via Kickstarter våren 2013. Sedan dess har Mark Jakobs och de andra utvecklarna arbetat flitigt på mmo-spelet som förhoppningsvis ser dagens ljus nästa år.

Just nu är det dock alpha som gäller, och den som vill veta mer om det rådande tillståndet bör spana in de två filmklippen nedanför. Camelot Unchained kretsar till stora delar kring episka strider med många inblandade spelare, vilket passande nog är vad som visas upp i filmerna.

¨

Först hade de frågat om rustningar att köpa för 800kr stycket och sen klaga på spelets mikrotransaktioner innan release när de väl fått det dock. 31/12 Alltför många vet inte vad Alpha är, CU har just nu 3 olika servrar där varje server är framtagen för olika typer av test. Grafik har ännu inte kommit på kartan, mer än att dom vill pröva en stor terräng med dynamiska skuggor/väder etc tillsammans med... 29/12 Skitsnack, WoW IDAG har sämre grafik än detta. 29/12 Verkar ju helt sinnes när man kollar fighten runt 27-28 minuten på första videon. Ser ni bolt range?? Finns en sjuk lirare som lägger en bolt vid typ 27:56 från vänster sida över hela skärmen rätt i nyllet på en liten lurikeen typ :D. Får dom det här... 28/12 Holy sh*t vilken skitgrafik. WoW från 2004 hade bättre grafik än det här. Skärpning! 28/12 Ser ändå ganska sunkigt ut för att vara en alpha. 28/12 Du kan inte titta på grafiken. Det implementeras/förbättras senare. Just nu arbetar de med att se till att servern kan hantera den mängd spelade de vill ha. Efter att ha sett videon är jag imponerad över vad de åstadkommit med deras egen motor på den... 27/12 Jag hade hoppats på det, och det var där jag trodde på Shroud of the Avatar skulle ta efter men det verkar gå helt fel där, bortkastade pledge pengar. Jag gillade tex ToA i DAOC med sina master levels där man verkligen fick kämpa på den servern jag var... 27/12 Väntat på detta väldigt länge, hoppas på ett riktigt oldschool mmo, så som mmorpg ska vara :) 26/12 Hade det varit Star Citizen hade alla stått med högafflar i högsta hugg och undrat varför spelet plötsligt ser så mycket sämre ut. 26/12
Skicka en rättelse