Fanfavoriten #Final Fantasy VII får en remake som kommer släppas i omgångar. De som knyter näven i fickan över det avsnittsbaserade formatet kan kanske glädjas desto mer av att alla karaktärer i remaken får röster. Detta framgår av en intervju i Dengeki PlayStation, översatt av Gematsu.

– I princip alla kommer få röster. Vi har fortfarande inte bestämt rösterna till de karaktärer som inte var med i #Final Fantasy VII: Advent Children, berättar director Tetsuya Nomura.

Detta innefattar även datingsystemet från originalet. Spelet får också minispel, men de har ännu inte bestämt i vilken utsträckning de kommer ta dem från originalet och göra om dem med ny teknik. #Square Enix kan inte heller svara på om spelet blir open world eller ej.

Läs hela artikeln för all information.

Open world är ju det som gjort att man spelat de FF spelen. FFXIII sög iomed att det inte var en open world.... imo 01/05 Om de nu ska göra om "allting" kan de lika gärna släppa ett nytt FF. 28/12 ...sen var det dethär med grafiken - det gick rakt utför efter 9an helt enkelt... nej tror inte alls på dethär - det kan bli hyfsat med en stor portion tur - men mot originalet så kommer man närmast komma pluto 28/12 Liten anmärkning: FF VII har aldrig haft turordningsbaserade strider. ATB-systemet står för Active Time Battle och, precis som det låter, så är det inte turordningsbaserat. Riktiga turbaserade strider hittar man däremot i spel som t ex Dragon Quest. I... 28/12 Då kommer du inte kommentera nästa nyhet om spelet räknar jag med. Själv är jag intresserad av att se hur spelet artar sig! Blir intressant med alla nyheter, det är trots allt en remake och ingen remaster. 28/12 Snacka om att göra något enkelt komplicerat. Det är väl bara att vänta på att alla episoder kommit ut och sen börja spela? 28/12 En av de absolut största styrkorna med FFVII var ju att det inte hade röster! 28/12 För mig handlar det om episodformatet. Jag tycker det är riktigt dåligt, -speciellt- då man gör en remake. DLC är illa nog för mig ibland, men detta är snäppet värre. Det är nämligen så att när jag sätter mig in i spelet så vill jag uppleva vad det har... 27/12 Eng dubb lyckas alltid röra till det med nån karaktär. Spela Street Fighter IV eller 5 :P 27/12 http://45.media.tumblr.com/tumblr_m17abbkwvn1qf9djko1_500.gif 27/12
Skicka en rättelse