Vi summerar ett händelserikt nyhetsår – här är godbitarna som lästs mest av er 2015

Vilket händelserikt och spretigt spelår det var ändå, 2015. Frågan är om det någonsin skrivits om så vitt skilda saker som Miljöpartiets kulturpolitik, en svensk som tjänade 50 000 på att sälja CS-skins och Oculus Rift-porr?

FZ är i list-mode och bjuder här de allra mest lästa nyheterna från året som gått. Det här, vänner, är vad NI tillbringar dagarna med!

10. Streamer stormad av polis inför 60 000 tittare

Oroväckande trend 2015

9. GTA V – se grafiska skillnaden mellan PS3, PS4 och pc i 4K

Grafikporr!

Föregående Nästa
Detta gäller bara nyheter, recensioner är en egen listning. 31/12 Inget som förvånar här inte. Jag har känslan av att alldeles för många människor är beroende av närhet och mänsklig nyfikenhet för att motstå dessa hedniska icke real gangsta gamer nyheter! Föresten mer VR porr åt folket det är troligtvis den enda lösni... 31/12 Har läst varenda en av dom. 31/12 Haha fantastiskt! Porren dominerar och Pewdiepie äger internet; GOTT NYTT ÅR! 31/12 Detta är bara ännu ett bevis på att clickbait-skräp faktiskt fungerar. 31/12 Precis det jag tänkte också. Rätt tragiskt. Avklädda damer, avundsjuka och samhällsartiklar som knarkande gamers och skatt på bredband.. En av de 10 mest lästa artiklarna handlade om kärnan i FZ, gaming, GTA-jämförelsen... :P Man kunde ju trott att topp... 31/12 Efter nyåret 31/12 Kidnappar tråden lite för att fråga om något helt annat; när får man veta på resultatet i julkalendertävlingarna? Vilka som vann, alltså. 31/12 Är med dig på resonemanget i första stycket. Det är baserat på sidvisningar, så till en vill del kan återkommande kommentarsläsare räknas med men vi märker samtidigt att många om gillar att diskutera istället går via forumet (där tråden ligger) och det... 30/12 Ah, det förklarar saken :) Kommer det någon lista över mest lästa artiklarna? Och visst är GTA V ett spel, men nyheten handlar om skillnader i grafik så antar att den besöktes av en massa fanboys, Hade önskat att det var någon mer positiv nyhet som låg... 30/12
Skicka en rättelse