#Sega bekräftade för ett tag sedan en ramster av rpg-spelet #Valkyria Chronicles och passade i samma andetag på att utannonsera ett helt nytt spel i serien – #Valkyria Chronicles: Azure Revolution. Nu har det släppts en film från remastern och den bådar onekligen gott.

Den uppfräschade versionen av #Valkyria Chronicles släpps någon gång i februari till Playstation 4, men bara om du bor i Japan. Med i paketet kommer även en demo på #Valkyria Chronicles: Azure Revolution.

Spelet kommer hit till våren: http://gematsu.com/2016/01/valkyria-chronicles-remastered-coming-west-spring 25/01 Min tanke med, lixom försökte hitta vad som var annorlunda mot PC versionen. Såg typ identiskt ut? :o. Oh well, rätt ok spel iaf, men ganska usel portning (t.ex. om man spelade med vad var det, 120hz (eller rent av 60hz?) så gick det inte att klara spel... 30/12 Släpps det med ursprungstalet på Japanska även på PS4an här i EU så blir det ett jävligt enkelt köp. Älskar japanska rollspel över det mesta, men vissa spelserier har verkligen så kassa dubbar att det är pinsamt och smärtsamt och ännu svårare att avgöra... 29/12 Hoppas den här versionen letar sig västerut också. Jag gillade PS3 versionen som fan men kan absolut tänka mig att få OCD över troféer på PS4an. :D 29/12 Gillade spelet i sig på PC. Men portningen var under all kritik. Jävligt jobba menyer, känns att de inte anpassat det för PC utan trodde att alla spelar med controller istället för M+KB. 29/12 Oj va trevligt! Sjukt svårt, ser framemot lite tandagnisslan. 28/12 Har Sega släppt något spel enbart i USA och inte i Europa? Jag skulle bli extremt förvånad om Yakuza 0 inte släpps i Europa. Troligen så hade man när avslöjandet gjordes enbart pratat med och kommit överens med SCEA som hjälper till med översättning och... 28/12 Hoppas verkligen detta kommer hit också 28/12 Det är det jag menar, SEGA är väldigt knepiga ibland. Tycker de gör väldigt konstiga val till och från. Som att t.ex. göra VC2 och VC3 till PSP och sedan inte ens släppa VC3 utanför Japan. 28/12 Du menar så som Yakuza 0 dyker upp i EU bara för att det dyker upp i NA? Sega är knepiga att förstå sig på och det är absolut ingen garanti att det släpps utanför Japan. 28/12
Skicka en rättelse