#Far Cry: Primal tar den omtyckta spelserien tillbaka till urtiden där det går att tämja och klappa vilda djur. Har du inte päls och går på fyra ben ska du dock passa dig jäkligt noga, för det är en värld fylld av brutalt våld människor emellan.

Detta enligt Entertainment Software Rating Board (ESRB) som kategoriserar spel så att föräldrar ska veta vilka produkter som lämpar sig för deras barn. Organisationen har lagt vantarnaFar Cry: Primal och målar upp en hyfsat brutalt bild av spelet:

"One cutscene depicts a character being held in a fire while screaming; another depicts Takkar tapping a hole in another character's skull as the man screams. Some scenes depict corpses in various states of mutilation: heads and torsos on spikes; ears cut off and kept as trophies; headless bodies lying in pools of blood. Certain scenes or camera angles can depict male genitalia under garments or in shadows; some female characters are depicted topless. A handful of scenes depict characters engaged in sexual activity while clothed; grunts and short moans can be heard, though no explicit details are seen."

Avskurna öron som trofé, stympade kroppar och eldtortyr är att vänta, liksom bara bröst, manliga könsorgan och sexuella aktiviteter. Föga överraskande får spelet en Mature-kategorisering.

Var lite sen på att svara nu, men iallafall; Ja, det känns nog lite så. Brukar kännas så när jag diskuterar liknande saker med andra personer på internet eller i verkligheten. Att kärnåsikten är hyfsat lika, men att vägen dit är annorlunda eller att upp... 15/01 Du hakar upp dig lite för mycket på behåringen i sig självt här, när jag visualiserar könsbehåringen hos en människa från stenåldern så tänker jag mig något i stil av en orangutang, ingen friserad liten triangel :) Den är med andra ord realistisk iställ... 04/01 Förstår inte hur du kan tycka att könsorgan blir avsexualiserade för att dem har buske. Tror hur många snubbar som helst skulle vilja se, t,ex., megan fox's snippa även om den hade buske (även om majoriteten förmodligen hellre hade sett den rakad). Och... 03/01 Tråkigt att mina förklaringar och exempel verkar passera "ovanför huvudet". Jag trodde du skulle förstå poängen med en "rejäl buske". Även om det i sammanhanget säkert finns en liten minoritet som tänder på saker som andra inte gör (tår, avföring) så... 03/01 Fast de flesta spel brukar man kunna vinkla kameran lite hur man vill, Vilket gör att man kan titta under kjolar i de flesta spel där människor har kjolar/kiltar. Vad då så länge män framställs likadant? Inte lika vanligt att män har den typen av klädes... 02/01 Och varför skulle hon inte? Sällan är det väl då möjligheten finns utan syfte att utforska en sexig kvinna ur varje vrå. Har inte nödvändigtvis något emot det, så länge män framställs likadant...rättvisa är min symfoni. I FC Primal så borde man kunna... 02/01 Dock har ju anita oxh andra feminister klagat på spel där man kan se upp för tjejs kjolar. Så som lolipop chainsaw. Och i spelen de klagat på så har kvinnorna haft trosor. Och nej du blir inte tvingad till något. De son klagat på t.ex. kaneravinklarna... 02/01 Förstår inte, storleksmässigt kommer Primal det vara som Far Cry 4 eller snackar vi lite mindre mer åt Blood Dragon hållet? 01/01 Det jag har svårt för i FarCry-serien är inte själva spelen i sig. Det är det förbannade UI som är helt åt helvete. Hade de fixat det så hade jag spelat igenom alla FarCry! :) 31/12 Myst har ju sålt bättre än Dead or Alive, där det tidigare har "inget våld" och det senare "sex(ighet) och våld" 31/12
Skicka en rättelse