Glasskrivbord och dåliga förlorare är ingen bra kombination.

Att spela multiplayerspel är ibland väldigt frustrerande. Spelar man i ett lag tillsammans med andra är det inte heller alltid upp tilll en själv huruvida man vinner. Att hytta med näven, sucka djupt och stirra tomt ut i ingenting är vanliga känsloyttringar i förlustsammanhang men vissa kan inte tygla sin irritation och blir därför mer fysiska.

Det gick extra dåligt för en person som spelade #Heroes of the Storm, på ett skrivbord från IKEA. Skivan var gjord av glas och när han drog näven i bordet exploderade den. Som tur verkar varken han eller hans dator blivit skadad i förstörelsen, i alla fall inte mer än att han skämtade om det på Reddit.

I am 25 years old and I died in a videogame. Which then caused me to hammer fist my glass desk. Ooops!

Skicka en rättelse
Passion och ilska kan gå hand i hand under benämningen "skoj". Vi är inga Jedi's, passion och känslor är inte bara av ondo! 02/01 Nitade min flickvän en gång när hon sa att jag spelade för mycket. 01/01 Ja visst, de är robusta saker. Men lite jävlaranama och nån öl går det nog :P 01/01 Well, jag försökte plantera en Ps2-kontroll i parketten efter jag spenderat en mindre evighet på att försöka få ner dom där förbannade judges i FF XII. Fuck. That. 31/12 Jag är gammal och kan kontrollera mina impulser. Var dock nära att vrida sönder ps4 kontrollen igår kväll för att jag hamnat i en sån jäkla svacka i rocket league och torskar och spelar uselt. men, självkontroll! 31/12 Slå på glasskivor? 31/12 Glasbord är ändå förbannat fula och får mig bara att tänka på Pusher-filmerna,. 31/12 Fattar inte hur du lyckades ta sönder ett G15 tangentbord, mitt har hållit säkert 10 år och då har jag ändå stått och hoppat på det under en superrage attack i Dota till wc3... 31/12 Rätt naturligt och normalt att känslor övergår till det fysiska, oavsett känslor, varför skulle vi annars vilja krama eller pussa någon vi tycker om, eller trösta någon som gråter, osv. När folk blir arga, så blir de flesta våldsamma. 31/12 Många år sen nu.. Jag spelade wow och det gick så grymt dåligt i arena så jag tog mitt glas och kastade in det i väggen bakom mig.. Tydligen så satt tjejen där så hon fick all glas över sig.. Efter det lugnade jag ner mig.. O.o 31/12