Att kika när duktiga spelare rusar genom spel så snabbt som möjligt är inte bara underhållning – det kan vara lite bättre för mänskligheten också. Ikväll drar Awesome Games Done Quick 2016 igång, och under en vecka kan vi spana in imponerande spelprestationer och donera en slant som går till Prevent Cancer Foundation.

Klicka vidare till det officiella schemat för att se om det är några spel som särskilt kittlar intresset. Det blir både gamla klassiker som #Super Mario 64 och #Goof Troop, och modernare spel som #Ori and the Blind Forest och #Hotline Miami.

Sändningen ser du via Twitch.

Det e fan att man jobbar denna gång. Men ett par timmar på kvällarna och onsdag borde man ju kunna klämma in. Har nog sett något de senaste åren, både agdq och sgdq. Fast man får se det från den ljusa sidan, nu har man ju stålar att donera också :) 04/01 Rejält imponerad av all den tid som krävs för att lyckas spela igenom spelen på det sätt som de gör. Testade glitchen som de använder i MGS och den krävde lite träning, de får det att se så enkelt ut. En av årets höjdpunkter utan tvekan=). 03/01 Men det var ju rätt cringe ändå :p men det är smällen man får ta, värt det ändå. 03/01 De spelar egentligen bara igenom alla zeldaspel. De speedrunnar alltså inte. De vet dock givetvis hur de ska klara spelet :) Tror flera av dem speedrunnar i vanliga fall dock. 03/01 Kul att de börjar med Splatoon , skall bli kul och se det speedrunnas 03/01 Aldrig hört talats om det, vad är det för något? Något speedrunning eller mer casual spelande? Eller något annat? 03/01 Lätt en av årets absoluta media händelser för mig, köpte faktisk in en chromecast enbart för denna veckan. kommer sitta som klistrad timmarna jag inte tvingas befinna mig på jobbet :) 03/01 Gött, har svårt för Zeldathon även om det var mindre cringe i år än vanligt men AGDQ funkar alltid. 03/01 Ja zeldathon var skoj, men 20 millar drog de inte ens nästan in. Runt 250.000 USD var det, vilket blir runt 2,2 miljoner. 03/01 Roligt att man precis haft 12 dagars semester, men imorgon (lagom till att awesome games done quick) börjar allvaret igen... 03/01
Skicka en rättelse