Vår listmani börjar avta, men innan dess delar vi med oss av era favoritrecensioner från 2015.

FZ:s årliga listamania börjar lida mot sitt slut. Ett nytt år är här, och vi blickar mer och mer framåt. Vi har till exempel publicerat vår oumbärliga lista över de 50 mest intressanta släppen i år, missa inte den. (Del 1 hittar du här, och del 2 här.)

Men vi ska ha er kvar på kroken lite till, för vi vet att många av er fortfarande drömmer om fornstora dagar och känner att ni inte riktigt är beredda att kasta er in i 2016. Så från oss all, till er alla: de mest lästa recensionerna förra året!
(Missa heller inte de mest lästa nyheterna 2015 – mycket intressant att se vad ni EGENTLIGEN går igång på!)

10. PILLARS OF ETERNITY

Oldschool och bara så mysigt!

9. EVOLVE

Klart otillfredställande såhär i efterhand

Föregående Nästa
Det är gjort för att få fler reklamladdningar. Finns värre saker där ute, kolla på Gamereactor för skräckexemplet. :p De måste ju tjäna pengar på något sätt, tycker dock fortfarande att ett svenskt Giantbomb vore något. 04/01 Besvärande? Nej. Men förstår inte designvalet. såvida det inte är gjort för att få fler reklam-laddningar. Ur prestanda /server / användarvänlighet känns det sämre. Tacksamt att ni hänvisar till en alternativ visning av sidan. Även om det inte var det... 04/01 Standard är att det är flera sidor, såvitt jag vet. Har alltid haft flera sidor, och har haft mitt konto rätt länge. Antar att du ändrat till en sida någon gång för längesen och glömt bort det? Kanske är möjligt att det är olika i olika webbläsare också... 04/01 Här hittar du :) http://i.imgur.com/gOwsPm0.jpg 04/01 Fallout / bethesda har haft längre tid att bygga upp en trogen spelarbas och bredare känt- men vänta bara, cdprojje is coming 04/01 För att folk överlag är less på Mario. Jag är INTE en av dem kan jag säga här på en gång. 04/01 Varför läste så få om Super Mario Maker? [ledsen smiley] 04/01 Jag förstår inte, för mig var det endast en sida. Är det annorlunda för personen som står bakom användarkontot freman för att han eller hon kanske surfar i mobilen? 04/01 Bäst (I min mening) och mest läst. Fallout 4 kommer fortsätta underhålla mig under 2016. 04/01 Om det är besvärande kan du klicka på "En sida" i den röda rutan till höger om alla artiklar/nyheter. :) 04/01
Skicka en rättelse