Ryktena som just nu florerar kring Call of Duty-varumärket är många. Var ska man börja? #Infinity Ward ska enligt källor till VG247 inte göra något mer Modern Warfare. Destructoid har i sin tur enligt egna källor fått reda på att IW anställer från #Sony Online Entertainment och arbetar på ett massivt onlinelir som IW kommer sköta vid sidan av det årliga släppet av nya Call of Duty-titlar. Vilket då kommer alternera mellan Treyarch och antingen en kanadensisk studio eller potentiellt #Sledgehammer som anställer just för en AAA konsol-shooter.

Vilket för oss in på att nästa titel, enligt CVG, från #Treyarch är ett mer storycentrerat Vietnam Call of Duty, som släpps i november som såväl de två senaste Modern Warfare som World at War gjorde.

Salta ryktena rikligt innan de förtärs, men hur smakar tanken på denna inriktning från #Activision Blizzard?

Mest intressanta just nu är faktiskt jumpgate typ som eve men inte lika hardcore vad jag förstått samt attt du styr rymdskeppet mer direkt istället för att som i eve klicka dig fram 11/01 1:a världskriget var rätt stelt. Jag tror inte det hade blivit mycket till spel. 10/01 MMO CoD? 09/01 Nä fy f-an för djungelkrig, så tråkigt! men där i mot som nån annan skrev här, ett 1a världskrig skulle va mums... 09/01 har aldrig spelat nåt mmo men old republic blir nog det första tror jag ett riktigt bra vietnam spel är inte fy skam med tanke på en del halvmisslyckade lir så 09/01 Personligen hoppas jag att folk inser att är det något COD spel man ska spela online så är det COD4 aka MW1 slår MW2 i alla fall med Punkbuster istället för Vac med balanserade vapen istället för dubbla hagel gevär och DEDIKERADE SERVRAR MED FULL MOD... 09/01 Hoppas att Treyarch tar läger till dect server till pc och så att man kan moda och göra maps ect :> 09/01 fail 09/01 Som ett troget fan till KotOR I och II vägrar jag spela det. Dessutom ser det ganska taskigt ut. EA och LucasArts tillsammans låter som en dålig idé. Har en känsla att de Amerikanska krigen från 50-90-talet kommer inte riktigt... bli kul. Den perioden... 08/01 Shiet, du är optimistisk. Jag drog igenom SP-delen på 4,5 timme och då stressade jag mig inte ens igenom utan tog det ganska lugnt samt att jag dog ett flertal gånger på några banor. Så släpper de ett DLC så lär ju en eventuell SP-del vara max 1 timme... 08/01
Skicka en rättelse