Förbokar du får du två spel på köpet.

Efter år av väntan får vi i morgon äntligen veta när Oculus Rift släpps och hur mycket den kommer kosta.

Klockan 17 i morgon (svensk tid) blir det möjligt att forboka det omsusade virtual reality-setet, och i sambad med det ska vi också få veta relevanta detaljer som releasedatum och pris. Det skriver #företaget i sin blogg.

Det har tidigare sagts att man siktar på release under första kvartalet 2016, och vi ser inga tecken på att det inte ska infrias.

Klockan 3 natten mellan onsdag och torsdag svarar Rift-skaparen Palmer Luckey på frågor i en Reddit-AMA. Du hittar den här.

Den som förhandsbokar en Rift får med spelen #Eve: Valkyrie från #Eve Online-kreatörerna #CCP, samt plattformaren #Lucky's Tale. Dessutom ingår en Xbox One-kontroll för alla som köper en Rift.

Utvecklarversionerna av Rift har kostat i trakterna av 3000 kronor. Konsumentversionen kommer enligt företaget kosta "minst 300 dollar", så räkna med minst 3000 svenska kronor. Sen tillkommer en dator som riskerar att gräva djupa hål i plånboken.

Så är det absolut, rika och korkade får gärna betala de första KSbackarnas kit enligt mig. Det visar sig väl om något halvår om priset är det samma eller ej. 07/01 Mm, men samtidigt inte så konstigt om man tänker på vilken enorm produktutveckling som smartphones haft de senaste åren. Oculus ligger en bra bit efter. Här är en tänkvärd artikel i ämnet, även om jag själv inte håller med honom då man inte kan jämföra... 07/01 Ptja, utan dessa första så hade vi nog inte sett något av VR alls idag... Win win för alla. Enligt mig då ;) hehe 07/01 Generöst, ptja, jag tippar på att priset delvis är så högt just nu pg.a detta, de som köper enhterna nu betalar helt enkelt av kickstarerbackarnas enheter ;) Jag väntar tills denna skuld är avbetald av rika / korkade. 07/01 Själv kickstartade jag DK1an för 330$, lekte lite med den en 2-3 månader sedan sålde jag av den för en liten vinst. Gissa min förvåning när jag nu får veta jag kommer få denna 600$ pryl som inte kommer vara spelbar med mitt sugiga gfxkort. Men antar att... 07/01 Om sidan blir överbelastad så går den inte att komma in på, sidan var väldigt snabb. priset är fortfarande fel, det verkar vara något slags dåligt skämt från deras sida snarare, kanske för att sålla lite. Dålig stil tycker jag. 06/01 Ja jo .. kanske inte så konstigt att shopen fungerade mindre optimalt då det mer eller mindre blev utsatta för en DDOS attack av F5'are världen över Incl mig. Du kan nog räkna med att Viven blir dyrare så lessen om jag grusar dina Gabe boy drömmar ;P... 06/01 Haha de kan inte ens få sin webshop att fungera, hur kan de då tro att man ska lita på att OR ska fungera.. nej tack :) Skräp samt löjligt pris, nästan 1000 euro med frakt och moms, när de hintade om 350 dollar på sin twitter.. hoppas nu att Valve vinne... 06/01 Sjukt dyrt, men var värt det ändå. Får inte den i mars, men kanske bara bra då min dator tydligen är för klen. 06/01 $59900 står det på deras sida :S https://shop.oculus.com/en-us/cart/ 06/01
Skicka en rättelse