Ledtråd: den släpps snart och är matig för att vara en tidig beta.

Releasen som till en början var satt till 2014 blev 2015 som nu är 2016. Men den som väntar på något gott väntar kanske på Torment: Tides of Numenera, den tematiska uppföljaren till tidernas kanske mest firade spelberättelse: den i Planescape: Torment.

Betan, däremot, ligger bara några få veckor bort. I en Kickstarter-uppdatering berättar Inxiles Brian Fargo att deras backare får tillgång till den redan 17 januari medan den för alla andra släpps på Steams early access den 26 samma månad.

Betan kommer låta dig starta från början av spelet och är rätt lång för att vara en tidig beta. Den avhandlar spelets introduktionssekvens, vilken somliga av er redan kan ha sett som en del av i alfan, liksom det mesta av spelets första stora område, Sagus Cliffs. Det är uppdelat i fem huvudistrikt: Circus Minor, Cliff's Edge, Caravanserai, Government Square och Underbelly. Som du kan vänta dig från en stad är den fylld med lore att upptäcka, karaktärer att tala med och uppdrag att utföra!"

Inxile har skaffat ett stort förtroendekapital i och med kickstartade Wasteland 2. Under 2017 är planen att släppa, också det crowdfundat, The Bard's Tale IV.

Skicka en rättelse