Eller om vi ska vara petiga: andra delen av första Pillars of Eternity-expansionen.

Pillars of Eternity levde upp till de högt ställda förväntningarna när det släpptes våren 2015 och blev en, för att nyttja ett slitet uttryck, episk comeback för de isometriska fantasyrollspelen. Det hade en given plats när vi utsåg 2015 års tio bästa spel och som bekant fortsätter äventyren i Obsidians trolska värld.

Expansionen The White March delades i två. Den första delen nådde oss redan under sensommaren och del två släpps den 16 februari. Förutom att knyta ihop säcken kommer spelet berikas med svårighetsgraden "story time", vilken i praktiken inte är en svårighetsgrad alls, utan något för spelaren som vill äventyra utan att oroa sig för att bli dräpta av drakar, troll och annat oknytt.

När man spelat hundratals olika hack & slash-spel, MMO:er, och gjort femhundraelftifjärde kill 10 mushrooms-and-get-back-to-me-quests så kan begäret efter att button-masha, eller titta på samma tjatiga rehash av stridsekvenser i déja-vù slockna. Själv... 07/01 Detta handlar ju också om att det är så mycket folk i ens party. Men varför orkar jag spela Baldur's Gate II? Jag kan inte svara på det. Jag bara orkar/gillar det så mycket mer. 07/01 Vill så gärna älska/spela det här. Spelade PoE med stor glädje och inlevelse i ett par veckor, sen bara tvärtog det slut inombords för mig. Det är nog nånting med att det blir så himla liten text i moderna rollspel att det blir jobbigt att läsa. Jag ork... 07/01 Häftigt :) ser fram mot detta. 07/01 Hade detta varit online så hade jag älskat spelet och att kunna lira med lite polare! Kanske köper det ändå men får se, har en liten akilleshäl för såna här spel. Divinity: Original Sin hade jag också älskat om det inte var turbaserad combat bara. 06/01 Klagomål (https://sv.wiktionary.org/wiki/klagom%C3%A5l) 06/01 Härligt, ska bli kul att fortsätta mina äventyr! 06/01 Vilket klagomål är det du pratar om? Jag presenterade min åsikt, inget annat. 06/01 Vad är det fjantiga? Har man tröttnat på striderna, eller ogillat dem från början, ger det spelaren möjlighet att koncentrera sig på den bästa delen av PoE. Ett av de mest välskrivna spelen på åratal. Det påverkar ju inte DIN spelupplevelse över huvud... 06/01 Inget för mig. Däremot så kan det vara ett trevligt alternativ att njuta av storyn och alla välskrivna dialoger för de som tycker det är drygt att strida eller inte är vana vid ett sådant stridssystem. Det finns ju de som tittar på playthroughs (jag t.e... 06/01
Skicka en rättelse